Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από την ΑΕΚ στη φετινή Basket League. Η αρμόδια επιτροπή συνεδρίασε σήμερα (27/12) για το σχετικό ζήτημα και αποκαλύφθηκε η Ένωση δεν κατάφερε να διακανονίσει τις υποθέσεις Αγγέλου, Λοτζέσκι και Ματσιούλις, στους οποίους οφείλει λεφτά. Έτσι, η υπόθεση θα σταλθεί στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που […]

Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από την ΑΕΚ στη φετινή Basket League.
Η αρμόδια επιτροπή συνεδρίασε σήμερα (27/12) για το σχετικό ζήτημα και αποκαλύφθηκε η Ένωση δεν κατάφερε να διακανονίσει τις υποθέσεις Αγγέλου, Λοτζέσκι και Ματσιούλις, στους οποίους οφείλει λεφτά.

Έτσι, η υπόθεση θα σταλθεί στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που αναμένεται να τιμωρήσει τους «κιτρινόμαυρους» με αφαίρεση ενός βαθμού για καθεμία υπόθεση ξεχωριστά (-3 συνολικά).

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει 13 Ban από τη FIBA και δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών από παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Από ‘κει και πέρα, αναμένεται τιμωρία με αφαίρεση ενός βαθμού και για τον Ηρακλή, καθώς στο φάκελό του εμφανίζονται συμβόλαια 385 χιλιάδων ευρώ αντί για 400 χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται ως μίνιμουμ.

Επιπροσθέτως, ο Γιάννης Κουζέλογλου είχε στείλει εξώδικο κατά του Γηραιού για πλαστογραφία στη σύμβαση που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Οι προαναφερθείσες εκθέσεις της επιτροπής αναμένεται να επικυρωθούν στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την προσεχή Τετάρτη (29/12).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик