Θέλει δεν θέλει πρωταγωνιστεί ο ΓΙάννης

Ο Έλληνας άσος των Μπακς  έγινε πρόσφατα ο μοναδικός στην ιστορία του ΝΒΑ, από την σεζόν 1951-52, που κατάφερε να έχει 30 πόντους, 20 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 30 λεπτά, πιο γρήγορα από κάθε άλλο εδώ και 70 χρόνια!

Η κληρονομιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ήδη τεράστια. Καθώς οδήγησε την ομάδα του σε έναν τίτλο μετά από πολλές δεκαετίες.

Ο Γιάννης όμως, παρόλο που βρίσκεται κοντά σε ακόμη έναν τίτλο MVP έχει άλλα σχέδια και στόχους:

“Διάολε όχι. Δεν με νοιάζει το βραβείο του MVP. Το έκανε. Δύο φορές. Είμαι εντάξει. Είμαι Οκ με τον εαυτό μου”, τονίζει ο MVP των περσινών τελικών και πρωταθλητής, βάζοντας στο κάδρο μόνο τον τίτλο:

“Θέλω ακόμα ένα πρωτάθλημα. Η χαρά που ένιωσα όταν κέρδισε το βραβείο του MVP ήταν απίστευτη. Βρισκόμουν μαζί με την οικογένεια μου. Πόσο θα ήθελα να ήταν εκεί κι ο πατέρας μου. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα, ένιωσα ευγνώμον.

Η χαρά, όμως, που πήρα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ασύγκριτη! Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ευτυχία να βρίσκεσαι σε ένα λεωφορείο και 200.000 άνθρωπο όλων των φυλών- λευκοί, μαύροι, λατίνοι ή οτιδήποτε- να γιορτάζουν μαζί σου. Όλοι πανηγύριζαν και δίνεις εσύ αυτή τη χαρά.

Υπήρξαν άνθρωποι που είχαν 50 χρόνια να δουν πρωτάθλημα. Έλεγαν χαρακτηριστικά ορισμένοι: την τελευταία φορά που είδα ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι ήμουν… δύο ετών. Το καταλαβαίνεις; Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των δύο ευτυχισμένων αυτών στιγμών. Δεν είναι ότι κέρδισα μόνος ένα βραβείο. Το κέρδισε μία ολόκληρη πόλη.

Αυτό θέλω πάλι, το καταλαβαίνεις; Ελπίζω να με ευλογήσει ο Θεός να το καταφέρω και πάλι. Και θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου για να το πετύχω”.

Όσο και να θες να το αποφύγεις όμως Γιάννη μου, το βραβείο σε κυνηγάει μόνο του.

Όπως αναμενόταν, οι Αντετοκούνμπο, Εμπίντ και Γιόκιτς θα παλέψουν  φέτος για τον MVP, με τον Γιόκιτς βέβαια να είναι το φαβορί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ