Η ΕΟΚ και ο ΟΠΑΠ ήρθαν σε συμφωνία για τριετή συνεργασία.

ΟΠΑΠ και ΕΟΚ τα «βρήκαν». Ο Οργανισμός του ΟΠΑΠ θα είναι ο μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία τριών ετών, με προοπτική ανανέωσης για πολλά περισσότερα χρόνια!

Βαγγέλης Λιόλιος

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα εγκαινιάζεται μια πάρα πολύ σημαντική συνεργασία. Ο οργανισμός του ΟΠΑΠ σε όλους τους Έλληνες συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. Ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και με τη συνεργασία αυτή τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Πλέον συμπορευόμαστε και η συνεργασία αφορά σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, με στόχο την ανάπτυξή του και να μπει μέσα σε όλη την κοινωνία. Κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να αγκαλιαστεί από το μπάσκετ. Οι αξίες και οι αρχές μας ταυτίζονται με αυτές του ΟΠΑΠ και όταν αυτό συμβαίνει είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζω για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια να είμαστε μαζί, να βγούμε ξανά στους δρόμους για τις εθνικές ομάδες, αλλά και να κάνουμε κάθε παιδί να ονειρευτεί για το άθλημα».

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Νίκος Φιλίππου, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Νίκος Χατζής, ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο Γιώργος Καράγκουτης, ο Κώστας Παταβούκας, ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο Βασίλης Σούλης, ο Νίκος Λινάρδος, ήταν ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Όλοι οι παραπάνω που αναφέραμε έσμιξαν με παλαίμαχους διεθνείς. Με τους διεθνείς που έχουν θέση στην ΕΟΚ από διαφορετικά πόστα πλέον. Για παράδειγμα, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δήμος Ντικούδης.

ΕΟΚ

Άννυ Κωνσταντινίδου

Η Άννυ Κωνσταντινίδου η οποία είναι υπεύθυνη του μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ αλλά και θρύλος του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα, δήλωσε με τη σειρά της: «Όλοι προσδοκούμε αυτή η συνεργασία να μακροημερεύσει και να συνοδευτεί από επιτυχίες. Η ΕΟΚ θα συνεργαστεί με τον ΟΠΑΠ που θα γίνει ο νέος μας συμπαίκτης στις εθνικές ομάδες. Είναι μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος. Κοινή στόχευση είναι η ανάπτυξη του μπάσκετ με την κοινωνική προσφορά. Θα υπάρξει πλήθος κοινωνικών δράσεων και εξυπακούεται ότι επιθυμία μας είναι να συνδυαστεί αυτή η συνεργασία με νέες αθλητικές διακρίσεις. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αθλήτριες είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και θέλουμε να τους παρέχουμε όλα τα εχέγγυα. Είμαστε βέβαιοι πως μαζί με τον ΟΠΑΠ θα ζήσουμε τις νέες επιτυχίες του αθλήματος στη χώρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ανέφερε: «Αναμφίβολα, ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού. Για την ακρίβεια, ο αθλητισμός είναι μέρος του DNA μας. Το μπάσκετ δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ο ΟΠΑΠ έχει δώσει το «παρών» σε πολλές ιστορικές στιγμές για το άθλημα στην Ελλάδα. Σήμερα, η σύνδεση μας με το μπάσκετ γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Ως Χρυσός Χορηγός της Ομοσπονδίας, ο ΟΠΑΠ θα σταθεί με υπερηφάνεια στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων, σε όλα τα επίπεδα, μέσα και έξω από τα παρκέ».

Οδυσσέας Χριστοφόρου

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το ελληνικό μπάσκετ να διατηρηθεί στην ελίτ του αθλήματος διεθνώς. Ταυτόχρονα, φιλοδοξία μας είναι η συνεργασία αυτή να ξεπεράσει τα στενά όρια μιας χορηγικής σχέσης. Ο ΟΠΑΠ είναι μια εταιρεία με ενεργή παρουσία σε όλη τη χώρα, καθώς και ο «πρωταθλητής» της κοινωνικής προσφοράς. Είμαστε, λοιπόν, πολύ χαρούμενοι που η ΕΟΚ και οι Εθνικές Ομάδες θα αγκαλιάσουν τις κοινωνικές πρωτοβουλίες μας – και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τη νέα γενιά».

Γιάννης Ρόκκας

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, είπε: «Ο ΟΠΑΠ θα αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη της ΕΟΚ και η συνεργασία μας θα εστιάσει σε κοινές πρωτοβουλίες, που θέτουν τη νέα γενιά και τη διασκέδαση των φιλάθλων στο επίκεντρο. Φιλοδοξούμε η συνεργασία αυτή να συνδυαστεί και με αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλα τα κλιμάκια. Το brand του ΟΠΑΠ θα συνοδεύει πάντα τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων. Η «επίσημη αγαπημένη» δεν θα παίζει ποτέ μόνη της».

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Εβίνα Μάλτση. Επίσης, παρούσες ήταν και οι Άννυ Κωνσταντινίδου, Τούλα Καλέντζου και Σοφία Κλιγκοπούλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι