Τι άλλο θα κάνει ο Κλέι Τόμπσον; Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται εδώ και δύο χρόνια από τραυματισμούς αλλά η ποιότητά του παραμένει ανεξίτηλη. Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν προγραμματισμένο να γυρίσει την περίοδο των Χριστουγέννων. Κάτι τέτοιο, όμως δε συνέβη. Ωστόσο, ο 31 ετών σούτινγκ γκάρντ μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη του επιστροφή στην […]

 Τι άλλο θα κάνει ο Κλέι Τόμπσον; Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται εδώ και δύο χρόνια από τραυματισμούς αλλά η ποιότητά του παραμένει ανεξίτηλη. Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν προγραμματισμένο να γυρίσει την περίοδο των Χριστουγέννων. Κάτι τέτοιο, όμως δε συνέβη.

Ωστόσο, ο 31 ετών σούτινγκ γκάρντ μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Όπως, φαίνεται και στο βίντεο ο Τόμπσον πήρε «φωτιά». Αφού ευστόχησε σε 24 τρίποντα σε ισάριθμες προσπάθειες, στην προπόνηση της ομάδας.

Μη φανταστείτε ότι του πήρε πολύ για να το πετύχει..Αλλά, μόλις 78 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια!! Το 25ο το έχασε, προκαλώντας την απογοήτευση των συμπαικτών, έβαλε άλλο ένα και σταμάτησε.

Θυμίζουμε ότι ο υπαρχηγός των Γουόριορς είχε πάθει ρήξη χιαστού το 2019, στους τελικούς κόντρα στους Ράπτορς. Στη συνέχεια, πριν την έναρξη της σεζόν 2020/21, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χάνοντας ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Klay made 24 straight 3-pointers 👀 pic.twitter.com/vNuptRHknR

— Warriors on NBCS (@NBCSWarriors) January 2, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ