Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε μετά εννιά παιχνίδια, μένοντας εκτός δράσης λόγω κορωνοϊού. Και δεν το πέρασε τόσο ανώδυνα… Ο σούπερ σταρ των Σίξερς “χτυπήθηκε” άσχημα από τον κορωνοϊό και μαζί του υπέφεραν κι οι Σίξερς αφού υπέστησαν επτά ήττες όσο έλειπε, ενώ παρά τους 42 πόντους που πέτυχε κατά των Τίμπεργουλφς, η ομάδα του έχασε […]

Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε μετά εννιά παιχνίδια, μένοντας εκτός δράσης λόγω κορωνοϊού. Και δεν το πέρασε τόσο ανώδυνα…

Ο σούπερ σταρ των Σίξερς “χτυπήθηκε” άσχημα από τον κορωνοϊό και μαζί του υπέφεραν κι οι Σίξερς αφού υπέστησαν επτά ήττες όσο έλειπε, ενώ παρά τους 42 πόντους που πέτυχε κατά των Τίμπεργουλφς, η ομάδα του έχασε ξανά.

Από το 8-2 με το οποίο ξεκίνησαν οι Σίξερς και μάλιστα κρατώντας αρχικά την πρώτη θέση στην Ανατολή. Tώρα βρίσκονται στο 10-10, πέφτοντας στην 11η!

Το θέμα μας όμως είναι ο Τζοέλ Εμπίντ που περιγράφει με αρκετά παραστατικό τρόπο την περιπέτεια της υγείας του. Kαι δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε:

“Αυτό το πράγμα με χτύπησε πολύ σκληρά. Εννοώ πως, πραγματικά νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω!”, σχολίασε ο Τζοέλ Εμπίντ μετά το τέλος του αγώνα με τους Τίμπεργουλφς στο οποίο έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και συνέχισε:

“Ήταν τόσο άσχημο που τώρα νιώθω ευγνώμον που κάθομαι εδώ και σας μιλάω. Δυσκολεύτηκα πολύ με αυτό και χαίρομαι που το ξεπέρασα και τώρα μπορώ να κάνω αυτό που λατρεύω με μερικούς καλούς ανθρώπους”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ