Εύχομαι ολόψυχα στον σπουδαίο αυτό σύλλογο την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο μέλλον!

Παπαπέτρου στην Παρτιζάν. Ο καπνός, τελικά, έκρυβε και φωτιά. Και οι εξελίξεις στο θέμα του σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν τις τελευταίες ώρες ραγδαίες. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε συμφωνήσει να πληρώσει το buy out του Παπαπέτρου για να πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας (400.000 ευρώ). Αλλά, τελικά έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός, για να τον διευκολύνει, τον αφήνει ελεύθερο!

Το δικό του αντίο είπε με την σειρά του και ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Μόνο ευχαριστώ !! Σε όλους του συμπαίχτες μου, τους προπονητές και στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα τέσσερα χρόνια στα οποία μοιραστήκαμε μαζί χαρές αλλά και λύπες! Απεριόριστη εκτίμηση αλλά και αγάπη για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που με αγκάλιασαν και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω τον Παναθηναϊκό σαν οικογένεια μου. Στον Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα και με στήριξε έως και την τελευταία ημέρα που ήμουν μέλος της, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Είμαι ευγνώμων για αυτά τα τέσσερα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Εύχομαι ολόψυχα στον σπουδαίο αυτό σύλλογο την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο μέλλον!

Εις το επανιδείν»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Papapetrou (@pap_33)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ