Το Φ.Α, η Τσαρούχα και οι... μυθοπλασίες!

Το Φ.Α, η Τσαρούχα και οι… μυθοπλασίες!

Ο Άρης και το Περιστέρι τέθηκαν αντιμέτωποι στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, σε ένα επεισοδιακό ματς.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη κέρδισαν με 81-78 ύστερα από τρεις και πλέον ώρες, αφού ο αγώνας διακόπηκε για περίπου εβδομήντα λεπτά!

Συγκεκριμένα, οι «γκρι» διέκοψαν το ματς και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου 7.07’ πριν από τη λήξη του, εξαιτίας των… υβριστικών συνθημάτων που ακούγονταν, αλλά κι ένα φτύσιμο (;;;) που δέχθηκε στο πρόσωπο η πρώτη διαιτητής, Βάσω Τσαρούχα.

Το show ξεκίνησε λοιπόν ξαφνικά. Και 5.000 κόσμος κλήθηκε να εγκαταλείψει το γήπεδο. ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση της αστυνομίας. Την ώρα που σε ποδοσφαιρικό γήπεδο φίλοι του ΠΑΟΚ, δύο δρόμους παραπάνω, εγκατέλειπαν και εκείνοι, μετά το τέλος του αγώνα, την δική τους έδρα.

Με απλά λόγια, η κα. Τσαρούχα αδιαφόρησε για τις συνέπειες της επιμονης της να φύγει ο κόσμος από το γήπεδο. Την ώρα που στην Ελλάδα επικρατεί γενικευμένη ΟΡΓΗ και αγανάκτηση, μετά και το δυστύχημα των Τεμπών. Την ώρα που το Nick Galis Hall είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ γήπεδο που γεμίζει με συνέπεια και αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ.

Η αιτιολογία φυσικά αποτελεί εξίσου μαγικό “μνημείο”. Για τελείως άλλους λόγους. Καθώς στο Φ.Α του αγώνα γίνεται λόγος για αντικείμενα και …φτύσιμο. Ενώ βέβαια η κα Τσαρούχα βρίσκονταν στο κέντρο του παρκέ.  (Η ίδια δικαιολογία και πριν λίγες αγωνιστικές, στο Άρης – Λαύριο…)

Αν δεν προκειται για “βιονικό” δράστη… τότε μιλάμε απλώς για μια κατάσταση που ντροπιάζει το ελληνικό μπάσκετ. Και διώχνει τον κόσμο και τις οικογένειες από τα γήπεδα…

Αλήθεια, ο κύριος Λιόλιος ήθελε τέτοια παιχνίδια όταν αναλάμβανε; Ήθελε άδεια καθίσματα και αγανακτισμένο κόσμο;

Ένα ματς γιορτή του μπάσκετ εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα:

«Στο 8:39 του τέταρτου τετάρτου έγινε χρήση λέιζερ (τρίτη ανακοίνωση). Στο 7:05 του τέταρτου τετάρτου φίλοι της γηπεδούχου ομάδας προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (αναπτήρας) στον αγωνιστικό χώρο πλησίον της Α’ Διαιτητή και επίσης τραγουδούσαν “γ@μ$σι και βία στη διαιτησία”. Στο σημείο αυτό φίλαθλοι της Α’ ομάδας έφτυσαν την Α’ Διαιτητή στο πρόσωπο. Άμεσα αποχωρήσαμε για τα αποδυτήρια και ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου η οποία διήρκεσε 45′, διότι η αστυνομία έκρινε ότι αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ασφαλή και ομαλή απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο».

Επανέναρξη σε άδειο γήπεδο:



Εκκένωση του γηπέδου ζητούν οι διαιτητές:




Διακοπή στο παιχνίδι, αποχώρησαν οι διαιτητές:



 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Περιστέρι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик