Ο Προμηθέας, για την 1η αναμέτρηση των ημιτελικών των playoffs της Stoiximan Basket League αγωνίστηκε στην έδρα του Ολυμπιακού στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας, για την 1η αναμέτρηση των ημιτελικών των playoffs της Stoiximan Basket League αγωνίστηκε στην έδρα του Ολυμπιακού στην Πάτρα.

Κακό ματς στο πρώτο δεκάλεπτο στο ΣΕΦ. Και οι δύο ομάδες έψαχναν ρυθμό και αποτελεσματικότητα, 1/6 τρίποντα ο Ολυμπιακός, 1/4 ο Προμηθέας, 3-5 τα λάθη.
Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο με 8/10 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/3 βολές, 7 ριμπάουντ (4-3), 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 4 λάθη και τον Γουόκαπ στους 9 πόντους.
Ο Προμηθέας έχει 6/12 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 13 ριμπάουντ (4-9), 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 5 λάθη και τον Αγραβάνη στους 6 πόντους.
Οι Ερυθρόλευκοι πάτησαν γκάζι   και καθάρισαν το ματς από το ημίχρονο.  Στο +21 με Λαρεντζάκη, με Σλούκα και με ΜακΚίσικ να κάνουν σπουδαία δουλειά στην επίθεση. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι Πειραιώτες διέλυσαν τον Προμηθέα που είχε γρήγορα  εννέα λάθη.
Ο Ολυμπιακός έβαλε 15 πόντους σε 2:29 στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Δύο τρίποντα ο Ντόρσεϊ, δύο τρίποντα ο Βεζένκοβ, φωτιά η επίθεση των ερυθρόλευκων.
Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πόδι από το γκάζι. Παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό 3ο δεκάλεπτο και ένα ακόμη καλύτερο 4ο. 
Το τελικό 116-73 βρίσκει τους Ερυθρόλευκους ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς και τον Προμηθέα να ψάχνει τι τον βρήκε. 
















Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ