Πάει για Πέμπτη 30/03 το Προμηθέας-ΑΕΚ

Πάει για Πέμπτη 30/03 το Προμηθέας-ΑΕΚ

Η 19η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε από το Σαββατοκύριακο με ένα παιχνίδι να αναβάλλεται. Αυτό ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας. Αιτία ήταν η απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, η οποία κράτησε την αποστολή των Πατρινών στο Λονδίνο έως την Παρασκευή.

Άλλωστε οι Προμηθείς έφτασαν στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής και ως εκ τούτου η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Η νέα ημερομηνία παραμένει ανοιχτή, όμως με δεδομένο το πρόγραμμα των δύο ομάδων, που είναι αρκετά πιεσμένο, λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους σε Eurocup και BCL αντίστοιχα, ο ΕΣΑΚΕ έχει προκρίνει μία ημερομηνία για την διεξαγωγή της αναβληθείσας αναμέτρησης.

Πάει για Πέμπτη 30/03 το Προμηθέας-ΑΕΚ

Αυτή είναι η Πέμπτη 30 Μαρτίου. Στη λίγκα έχουν «κυκλώσει την ημερομηνία αυτή καθώς από τη μία η ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο BCL, μιας και η φάση των 16 ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, από την άλλη ο Προμηθέας έχει διαδοχικές υποχρεώσεις, όμως την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Χάποελ Τελ Αβίβ, εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Έτσι η 30η Μαρτίου φαντάζει ως η πιο πιθανή ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα, με την λίγκα να καλύπτει ένα ακόμα κενό στο πρόγραμμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)