Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έρχεται σύντομα για να υπογράψει και να ολοκληρωθεί μια ήδη τελειωμένη μεταγραφή, για συνεργασία δύο ετών με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ένα βήμα από μια ακόμα μεταγραφή. Μετά το μεταγραφικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών ακόμα ένας παίχτης ετοιμάζεται να ντυθεί στα κόκκινα.  Οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν δικό τους τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Το όνομά του είχε ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα για τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τον Παναθηναϊκό λιγότερο.

Ο Έλληνας φόργουορντ θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και θα αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη λύση στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με την αλτικότητα, την ταχύτητα αλλά και την πολύ καλή του άμυνα θα δώσει πολύ σημαντικές βοήθειες στους Πειραιώτες.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έρχεται σύντομα για να υπογράψει και να ολοκληρωθεί μια ήδη τελειωμένη μεταγραφή, για συνεργασία δύο ετών με τους ερυθρόλευκους.

Προσπάθησε ο Ερυθρός Αστέρας αλλά ήρθε δεύτερος, αφού ο παίχτης είχε επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αντετοκούνμπο που πέρσι δεν πήρε αυτά που περίμενε για την εξέλιξη του, με το να αγωνιστεί στη Βιλερμπάν, γνωρίζει πως η προοπτική του Ολυμπιακού του ανοίγει ένα νέο παράθυρο στην καριέρα του.

«Δείχνουν πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη» οι Σέρβοι αναφέρει στο τιτίβισμα του ο Ιταλός δημοσιογράφος Λούκα Ντε Αλεσάντρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ