Να θυμίσουμε ότι την περασμένη χρονιά η ΑΕΚ κατάφερε να σβήσει τα ban, προχωρώντας σε διακανονισμούς με τους παίκτες και τους προπονητές που είχαν αιτηθεί για την πληρωμή τους.

Όπως φαίνεται τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Δεν έχουν τελειωμό. Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η επίσημη λίστα της FIBA αύξησε τα ban της «Ένωσης» από 17 σε 18. Πλέον η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει να διευθετήσει 18 υποθέσεις προκειμένου να μπορέσει να εκδώσει τα δελτία στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη χρονιά η ΑΕΚ κατάφερε να σβήσει τα ban. Προχωρώντας σε διακανονισμούς με τους παίκτες και τους προπονητές που είχαν αιτηθεί για την πληρωμή τους.

Ωστόσο τα ban δεν αποτελούν εμπόδιο για την ομάδα του Ζοάν Πλάθα να πραγματοποιήσει νέα μεταγραφή. Ή να χρησιμοποιήσει τους καινούργιους της παίκτες σε φιλικά παιχνίδια. Καθώς το πρόβλημα αφορά την έκδοση των δελτίων των μεταγραφικών αποκτημάτων αυτό το καλοκαίρι. Αφού μόνο οι περσινοί παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την φετινή σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ