Το… τρίτο ημίχρονο από τα Άνω Λιόσια.

Η Ελλάδα και η Σερβία τέθηκαν αντιμέτωπες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Tο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέκτησε τη νίκη στην παράταση, κάνοντας την ανατροπή, παίρνοντας βοήθεια και από τον κόσμο του που δημιούργησε μοναδική ατμόσφαιρα.

Στους Έλληνες φιλάθλους στάθηκε και Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά το τέλος του ματς: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους, μας βοήθησαν πάρα πολύ, μας έδωσαν πολλή ενέργεια και δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα.

Για εμένα είναι σπουδαία υπόθεση να βλέπω γεμάτο το γήπεδο όποτε παίζει η Εθνική, είναι πολύ σημαντικό οι Έλληνες να έρχονται να βλέπουν την ομάδα αυτή».

Όπως πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, πίστεψαν στη νίκη και δεν τα παράτησαν ποτέ. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και για αυτό νικήσαμε.

Είχαμε μόλις τέσσερις ημέρες προπονήσεων, αλλά τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα».

O Σβέτισλαβ Πέσιτς, από πλευράς «Πλάβι», επεσήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, ελέγξαμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και ξεκινούσαμε από την άμυνά μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δυσκολέψαμε τις διεισδύσεις τους, δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ένα εντελώς νέο παιχνίδι. Χάσαμε τον Γιόβιτς, μας έλειψε η εμπειρία του και μας στοίχισε.

Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, έδειξε χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε.

Κάθε λεπτό που περνούσε αποκτούσαν και περισσότερη αυτοπεποίθηση, για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ