Για δικαίωση της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την αδειοδότηση της ομάδας

Τέσσερις ΚΑΕ από την Basket League και η μια ήταν η KAE ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος περνάει στην επίθεση με βαριές καταγγελίες.

Η «βασίλισσα» με δήλωση της είπε πως διάφορα «κέντρα εξουσίας» θέλουν τον αφανισμό τόσο της ίδιας όσο και του Μάκη Αγγελόπουλου.

Για δικαίωση της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την αδειοδότηση της ομάδας και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ανέφερε στην εφημερίδα «Δικέφαλος»:

«Καταρχάς αυτή η απόφαση είναι μία μεγάλη δικαίωση της ΑΕΚ. Το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Ξέρουμε τα λάθη μας τα αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, αλλά δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την ομάδα μας και την ιστορία μας.

Τη “Βασίλισσα” πρέπει όλοι να τη σέβονται για όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται! Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις από παράκεντρα εξουσίας και δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι».

Επιπλέον, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Δεχόμαστε “πόλεμο” γιατί δεν μας θέλουν. Δεν μας γουστάρουν. Αλλά εμείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε καμία μάχη και κανένα πόλεμο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ