Τέλος ο Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό! Το μέτωπο όμως από την μεταγραφή παραμένει ανοιχτό. Έχουμε πολύ ζουμάκι ακόμη. Καθώς υπάρχει μάχη σχετικά με την ρήτρα του παίκτη.

Στην αποπληρωμή της ρήτρας για την μεταγραφή του Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε ο Ερυθρός Αστέρας, όπως ενημερώνει  σε ανακοίνωσή του.
«Προκειμένου να αποτραπεί η παραπληροφόρηση και οι εικασίες στο κοινό της Σερβίας και της Ελλάδας, οι οποίες εμφανίστηκαν τις προηγούμενες δύο ημέρες, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι κατέβαλε την προβλεπόμενη αποζημίωση για τον παίκτη Νεμάνια Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό.
Έτσι, έχουν ολοκληρωθεί και επίσημα όλα τα βήματα που απαιτούνταν για τη μετακίνηση αυτή. Ο Ερυθρός Αστέρας έλαβε όλα τα απαραίτητα χαρτιά από τον ελληνικό σύλλογο την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα.
Την Πέμπτη, ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, και επέστρεψε στον σύλλογο μετά από 10 χρόνια.
Ο Νέντοβιτς είναι η πρώτη ενίσχυση του Ερυθρού Αστέρα σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο και μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, ο σύλλογος θα ενημερώσει έγκαιρα το κοινό για όλες τις περαιτέρω δραστηριότητες στη μεταβατική περίοδο», αναφέρει ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια υποστηρίζει πως λεφτά δεν έχει δει ακόμη στον λογαριασμό. Κάτι που όμως δεν αποκλείεται να συμβεί από την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!