Τα πάνω - κάτω έγιναν στον Ηρακλή μέσα σε μία σεζόν.


Ο Ηρακλής άλλαξε τα πάντα σε μια σεζόν, που δεν έχει τελειώσει ακόμα. Από προπονητές μέχρι παίκτες. Ο «Γηραιός» αποτελεί την ομάδα με τις περισσότερες αλλαγές παικτών και προπονητών στην τρέχουσα σεζόν της Stoiximan Basket League. Είναι επίσης, ο μοναδικός σύλλογος που έχει αλλάξει όλους του τους ξένους παίκτες.

Ας ξεκινήσουμε με τους προπονητές και μετά θα περάσουμε στους αθλητές. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές! Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις! Σκουρτόπουλος, Μπούτσκος (υπηρεσιακός), Κουφός και τώρα Μέξας είναι οι κόουτς που έχουν κάτσει στον πάγκο του “Γηραιού” μέχρι τώρα. Πάμε τώρα και στους παίκτες. Για μαντέψτε! Έχουν συνολικά στο πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί 17 παίκτες! Ρότεν, Γούντι και Έιμπραμς αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τους Θεσσαλονικείς, οπότε ο αριθμός θα φθάσει στο 20!

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ με την υπόθεσης Ηρακλής Ακόμα! Τι άλλο έχει γίνει θα πείτε! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη σεζόν με έξι παίκτες και κανείς τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται στο ρόστερ τους! Έχουν αντικατασταθεί κυρίως για οικονομικούς λόγους . Τέρνερ, Λιντς, Ντάνιελς, Τέιλορ, Ντάγκλας και Γούλριτζ είπαν το “αντίο” στον “Γηραιό” ξεκίνησαν. Όμως,  οι Γκάρετ, Ντόλεζαϊ, Χένρι, Ρότεν, Γουντς και Έιμπραμς άρχισαν να περνούν σταδιακά τις θέσεις τους! Αυτό είναι μου λέμε “κακός χαμός”!Να αναφέρουμε εδώ, ότι υπήρχαν και ανακατάταξεις και με τους Έλληνες μπασκετμπολίστες. Καθώς στο διάστημα αυτό είχαν αποχωρήσει και οι Κουζέλογλου, Αγραβάνης και είχε αποκτηθεί ο Σταμάτης.

Όπως σας είπαμε και πιο πάνω ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Ρότεν, Γουντς και Έιμπραμς με τη φανέλα των “κυανόλευκων”. Έτσι, μόλις συμβεί αυτό, τότε ο Ηρακλής θα έχει χρησιμοποιήσει 12 ξένους στην stoiximan Basket League. Θα γίνει έτσι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα που θα πετύχει κάτι τέτοιο. Να σημειώσουμε ότι ακολουθούν στη σχετική λίστα η Λάρισα με 10 ξένους, το Περιστέρι και ο Απόλλων με 9 και ο Ιωνικός με τον Προμηθέα με 8.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик