H Θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάει την σειρά σε πέμπτο αγώνα. Αν αυτό δεν είναι η έκπληξη της χρονιάς, τότε ποια είναι;

Από όλα είχε ο 4ος αγώνας Λάρισας και Παναθηναϊκού για τα playoffs της Basket League. Βόβορας, Παπαπέτρου σε έξαλλη κατάσταση.

H Θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάει την σειρά σε πέμπτο αγώνα. Αν αυτό δεν είναι η έκπληξη της χρονιάς, τότε ποια είναι;

Αλλά ο αγώνας είχε και ενδιαφέρον μετά την λήξη του. Οι εντάσεις πολλες και τα νεύρα ορισμένων στο κόκκινο.

Η κάμερα της ΕΡΤ έδειξε τον Γιώργο Βόβορα να βρισκεται εκτός εαυτού, και να επιτίθεται στον Μίλαν Μάριτς με τον team manager της ομάδας των πρασίνων να προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ταυτόχρονα είχαμε λογομαχία Καράμπελα με Νέντοβιτς.




Σε έξαλλη κατάσταση και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε ντροπιαστικές τις συνθήκες στο τέταρτο ματς της σειράς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στη Λάρισα για τη σπουδαία νίκη.

«Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο αγωνιστικό. Θέλω να πω κάποια πράγματα που θεωρώ πολύ σημαντικά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στη Λάρισα, τους αξίζουν, κάνουν απίστευτη προσπάθεια. Τους αξίζουν όλα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν αφορούν τη Λάρισα. Είμαι εννιά χρόνια είμαι επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξεκολλάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια. Η πινακίδα κρατιέται με σακιά από άμμο για βαρίδια. Το γήπεδο έχει πενήντα βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε. Συγχαρητήρια ξανά στη Λάρισα, στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα υποτίθεται», ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ο παίκτης που εκτίθεται στο παιχνίδι δεν μπορεί να πει την άποψή του, αλλά όλοι είδαμε τη συνέβη. Αν μιλήσω θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι αλήθεια που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Είναι ντροπή».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик