Η εθνική Ελλάδος μπάσκετ πάει με προσδοκίες και στο Μουντομπάσκετ 2023 και θέλει η προετοιμασία της για το μεγάλο event να είναι δυνατή!

Η εθνική Ελλάδος μπάσκετ πάει με προσδοκίες και στο Μουντομπάσκετ 2023 και θέλει η προετοιμασία της για το μεγάλο event να είναι δυνατή!

Έτσι σε αυτό το πλαίσιο η ΕΟΚ προγραμματίζει για την “επίσημη αγαπημένη” φιλικά με υπερδυνάμεις του παγκοσμίου μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος αποκάλυψε μέσω του Πελοπόννησος FM 104,1:

«Το μπάσκετ είχε ανάγκη να πάει μπροστά, να ξεκολλήσει από τα τετριμμένα, να πάρει ρίσκα. Η δουλειά μας είναι να προβάλουμε το μπάσκετ παντού χωρίς φόβο και με όλες τις προφυλάξεις, προκειμένου να το παρακολουθούν όλοι οι υγιείς φίλαθλοι και όχι οι χούλιγκανς που στόχο έχουν να πληγώσουν το άθλημα», δήλωσε ο Β. Λιόλιος και πρόσθεσε με νόημα: «Κάθε χρόνο θα κρατάμε τα καλά, θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα προχωράμε στα επόμενα βήματά μας. Εγώ προτιμώ να παίρνω ρίσκα στη ζωή μου και να βάζω ψηλούς στόχους. Το μπάσκετ είναι δυναμικό άθλημα, πρέπει να φύγει μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Για να γίνει ξανά ισχυρό είναι απαραίτητες οι πρωτοβουλίες. Και όταν παίρνεις πρωτοβουλίες κάποιοι ξεβολεύονται και γκρινιάζουν. Τον Ιανουάριο θα μάθουν όλοι και τα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα».

Ο Β. Λιόλιος δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα σχόλιο και για το Μουντιάλ και την κατάκτησή του από την Αργεντινή: «Το φετινό Μουντιάλ ήταν εκπληκτικό. Μπορεί το ότι έγινε αυτήν τη χρονική περίοδο και όχι το καλοκαίρι, να έχει βοηθήσει. Ο τελικός ήταν απίστευτος. Εγώ ήμουν με το καλό ποδόσφαιρο. Ημουν με αυτόν που το ήθελε πιο πολύ και το άξιζε κι αυτός ήταν η Αργεντινή. Για την οποία συνωμότησε όλο το σύμπαν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ