Επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με τον πατέρα του.

Με κομμένη ανάσα παρακολουθεί ολόκληρη η Ελλάδα τις εξελίξεις από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος ήταν και ο 15άχρονος μπασκετμπολίστας του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Μπουρνάζης.

Ο νεαρός παίκτης επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με τον πατέρα του, Βαγγέλη Μπουρνάζη, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του.

Ο πατέρας ήταν συνταξιούχος αστυνομικός.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πρωτέα Θεσσαλονίκης: «Η αθλητική οικογένεια του Πρωτέα Θεσσαλονίκης νιώθει συγκλονισμένη από την απώλεια του αθλητή της, Παναγιώτη Μπουρνάζη και του πατέρα του, στο ατύχημα των Τεμπών.

Όλοι εμείς, παράγοντες, προπονητές και συναθλητές του, που τον γνωρίσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί του, νιώθουμε ότι όποια λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας και αν εκφράσουμε για την απώλεια του ίδιου και του πατέρα του είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που τους αγάπησαν».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης: «Καλό παράδεισο στον συνάδελφο μας (ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγο καιρό) Μπουρνάζη Ευάγγελο και στον 15χρονο υιό του οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Βαγγέλης υπήρξε ένας εξαιρετικός αστυνομικός, συνάδελφος, πατέρας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Θέλουμε να ευχηθούμε στα αλλά δυο παιδιά του (όπου ο υιός του μάλιστα σήμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του και την δύναμη ψυχής του) υπομονή και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και δεσμευόμαστε ότι η αστυνομική οικογένεια θα είναι δίπλα τους όποτε και αν απαιτηθεί».


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ