Ο Προμηθέας, για την 2η αναμέτρηση των ημιτελικών των playoffs της Stoiximan Basket League αγωνίστηκε στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακο στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας, για την 2η αναμέτρηση των ημιτελικών των playoffs της Stoiximan Basket League αγωνίστηκε στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακο στην Πάτρα.

Ο Ολυμπιακός έκανε με επιβλητικό τρόπο το 1-0 στη σειρά καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ κέρδισε με άνεση τον Προμηθέα με 116-73. Οι πατρινοί έψαχναν αντίδραση και θέλουν να κάνουν το 1-1, με τους ερυθρόλευκους να είναι ξεκάθαρα το φαβορί στη σειρά. 

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε δίχως τον αρχηγό του, Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να ξεκουράσει τον έμπειρο Έλληνα φόργουροντ ενόψει της συνέχειας.
Eξαιρετικός ο Σάσα Βεζένκοβ στο ξεκίνημα, είχε σκοράρει τους 7 από τους 11 πόντους του Ολυμπιακού.
Μετά από το αρχικό 5-0 του Προμηθέα, ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς κυρίως με πρωτοβουλίες του Σάσα Βεζένκοβ (8 πόντοι). Έκτοτε οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι, με τον Προμηθέα να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει τα τελευταία δευτερόλεπτα και τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την περίοδο στο +2.
Με το τρίποντο του Βεζένκοβ ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο μισό στο +15. Ο Προμηθέας είχε στα πρώτα 20 αγωνιστικά λεπτά 11/19 δίποντα, 2/10 τρίποντα, 3/6 βολές, 11 ριμπάουντ (8+3), 10 ασίστ, 8 λάθη, 5 κλεψίματα, 1 τάπα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε 10/14 δίποντα, 7/16 τρίποντα, 5/6 βολές, 20 ριμπάουντ (14+6), 11 ασίστ, 9 λάθη, 4 κλεψίματα, 1 τάπα.
Το τελικό 72-102 δείχνει την διαφορα δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τελικούς. 

 










Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ