Άρης: Σηκώνει τίτλο...χωρίς κόπο! Το 22ο λάβαρο!

Ήταν δίκαιο, γίνεται πράξη! Μετά από πολλά χρόνια και με ενέργειες που εντάθηκαν τους τελευταίους μήνες από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο η ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΓΓΑ αποφάσισαν και επίσημα να αναγνωριστεί το Σούπερ Καπ του 1986. Τότε που ο Άρης κέρδισε τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για μια δικαίωση, που προσθέτει και επίσημα τον 22ο τίτλο στον Άρη. Πριν λίγους μήνες οι άνθρωποι του συλλόγου (ΑΣ και ΚΑΕ Άρης) έστειλαν επιστολή (δεν ήταν η πρώτη και η μόνη) στην Ομοσπονδία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να αναγνωριστεί και επίσημα ο 22ος τίτλος της ομάδας του 1986. Τότε, είχαν διεξαχθεί δύο αγώνες για το Σούπερ Καπ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, με δύο νίκες του Άρη (117-85 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και 88-104 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS από την Αθήνα, άναψε τελικά το “πράσινο φως” για να αναγνωριστεί ο 22ος τίτλος της μπασκετικής ομάδας. Πρόκειται για 10 πρωταθλήματα, οκτώ κύπελλα και τρία Ευρωπαϊκά κύπελλα: (Κυπελλούχων, Κόρατς, Σαπόρτα Καπ) συν φυσικα το Σούπερ Καπ.

Απομένουν πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις. Και φυσικά η… προσθήκη μια ακόμη σημαίας στον… ουρανό του Αλεξάνδρειου

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν