Αγραβάνης: «Ο Ολυμπιακός παίζει μπάσκετ... μουσικές καρέκλες»!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα τους για την ημιτελική φάση των φετινών πλέι οφ της Basket League.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έφθασαν στην επικράτηση και με 3-2 νίκες εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς, στο πλαίσιο των οποίων θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό.

Το πλεονέκτημα έδρας θα το έχουν οι «ερυθρόλευκοι», με τον τίτλο να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, μετά το τέλος του ματς, ανέφερε: «Κατ’ αρχάς να ξεκινήσω πως από το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά, εγώ είπα στους συμπαίκτες μου ότι η σειρά δεν θα είναι εύκολη.

Ήξερα γιατί ήμουν και στο Περιστέρι το πώς προπονεί ο κόουτς Σπανούλης και όλοι ξέρουμε το mentality του.

Μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ, αξίζουν συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Έδωσαν ό,τι είχαν, πραγματικά και είμαι σίγουρος πως ο Σπανούλης θα κατακτήσει την κορυφή και ως προπονητής.

Ήμουν εκεί και ξέρω πώς δουλεύει. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Περιστερίου».

Σε ερώτηση για το εάν αγχώθηκαν που πήγαν σε πέμπτο παιχνίδι, παραδέχθηκε: «Όχι. Να σας πω την αλήθεια τι έγινε στο Περιστέρι, η άμυνά μας ήταν εκεί και στα δύο παιχνίδια.

Όχι όπως στο ΟΑΚΑ. Στο Περιστέρι σε δύο ματς στην επίθεση δεν παίξαμε τίποτα.

Υπήρχε μια πάσα και ένα στατικό σουτ. Δεν υπήρχε γρήγορη απόφαση από εμάς τους παίκτες. Ήταν δικό μας το λάθος και κακώς η ατμόσφαιρα του Περιστερίου μας επηρέασε».

Ρωτήθηκε για το εάν έχει να κάνει και με την υπόθεση πόιντ γκαρντ κι απάντησε: «Ο Πάρις (Λι) είναι συγκινητικός, τα δίνει όλα. Έχουμε ζήτημα παντού.

Τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να τον κερδίσει αν πας με την πεπατημένη. Παίζει ένα μοντέλο μπάσκετ “μουσικές καρέκλες”, γυρνάει συνέχεια την μπάλα, περιμένει να δει ποιος θα κοιμηθεί στην άμυνα και να χτυπήσει.

Εάν δεν είμαστε αποφασιστικοί εκτός έδρας θα έχουμε πρόβλημα».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик