Στην μπασκετική ΑΕΚ ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι (21/9) τις νέες φανέλες.

Στην μπασκετική ΑΕΚ ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι (21/9) τις νέες φανέλες.

Με τους παίκτες σε ρόλο “μοντέλων”, η Ένωση πρόβαλε τρεις εμφανίσεις που θα φορεθούν σε BasketLeague, Κύπελλο και BCL.

Το κίτρινο και το μαύρο κυριαρχούν φυσικά στις δύο πρώτες φανέλες ενώ λάνσαραν και τρίτη φανέλα σε γκρι απόχρωση (μετά από ψηφοφορία του κόσμου).

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ως managing director της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Η σημερινή μέρα είναι σημαντική γιατί παρουσιάζουμε τη νέα φανέλα. Περάσαμε 2 πολύ δύσκολα χρόνια, τα χρόνια της πανδημίας και ευελπιστούμε πως σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αρμόζει.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω την Betsson που για 2η συνεχή χρονιά μας στηρίζει, την FILA, που για 7η χρονιά στηρίζει την ομάδα και έχουμε χτίσει σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Εγκαινιάζουμε και τη συνεργασία μας με τη VIVΑ, το λογότυπο της οποίας θα εμφανιστεί στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Μαζί αγωνιζόμαστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και δύναμη και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ