H δράση της EUroleague συνεχίζεται στην 2η στροφή της κορυφαίας διοργάνωσης. Στα χθεσινά παιχνίδια σημειώθηκαν εκτός έδρας νίκες για Ζενίτ, Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα! Άλωσε το Τελ Αβίβ ο Ερυθρός Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη (είχε χτυπήσει στα ίσια και τη Φενέρ στην Πόλη), ενώ η Μακάμπι έχασε αυτή τη φορά (63-75) […]

H δράση της EUroleague συνεχίζεται στην 2η στροφή της κορυφαίας διοργάνωσης.

Στα χθεσινά παιχνίδια σημειώθηκαν εκτός έδρας νίκες για Ζενίτ, Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα!

Άλωσε το Τελ Αβίβ ο Ερυθρός

Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη (είχε χτυπήσει στα ίσια και τη Φενέρ στην Πόλη), ενώ η Μακάμπι έχασε αυτή τη φορά (63-75) το δεύτερο σερί ματς στο Τελ Αβίβ, μετά την πολύ δύσκολη νίκη της επί της Μπάγερν στην πρεμιέρα.

Πάρτι για τον Σάρας

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν καλύτερη από την γηπεδούχο Μπάγερν σχεδόν και στα 40′ λεπτά της αναμέτρησης παίζοντας και καλή άμυνα, αλλά και με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση της στο εκτελεστικό κομμάτι και πανηγύρισε το δίκαιο διπλό με 80-72 αφού είχε και σε μεγάλη βραδιά τους Ντέιβις (16 πόντους), Χίγκινς και Μίροτιτς.

Αφηνιασμένη η Ζενίτ

Με 2/2 διπλά ξεκίνησε τη φετινή Ευρωλίγκα η Ζενίτ Αγίας ούπολΠετρης του Τσάβι Πασκουάλ αφού μετά την Ούνικς κέρδισαν και την Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 70-64.

Με εντυπωσιακό τρόπο παρά την απουσία του Ναπίερ έχει ξεκινήσει τη χρονιά στην Ευρωλίγκα η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ αφού πανηγύρισε νέο διπλό αυτή τη φορά με 70-64 στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις χάρη στην εξαιρετική της άμυνα και στους 19 πόντους του εξαιρετικού Τζόρνταν Λόιντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζαλγκίρις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν