Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στη ΚΑΕ Άρης. Ενόψει της νέας σεζόν που πλησιάζει. Η ΕΕΑ εξετάζει σταδιακά τους φακέλους όλων των ομάδων, σε κάθε επαγγελματική κατηγορία και άθλημα. Έκρινε λοιπόν πως οι εκκρεμότητες της ΚΑΕ δεν επιτρέπουν στην ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Με την ανακοίνωση της, ενημέρωσε επίσημα την ΚΑΕ […]

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στη ΚΑΕ Άρης. Ενόψει της νέας σεζόν που πλησιάζει.

Η ΕΕΑ εξετάζει σταδιακά τους φακέλους όλων των ομάδων, σε κάθε επαγγελματική κατηγορία και άθλημα. Έκρινε λοιπόν πως οι εκκρεμότητες της ΚΑΕ δεν επιτρέπουν στην ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Με την ανακοίνωση της, ενημέρωσε επίσημα την ΚΑΕ Άρης ότι δεν της χορηγεί συμμετοχή.

Ο λόγος είναι η καταγγελία που έχει κάνει ο Σπύρος Μούρτος. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής της ομάδας. Για τα οφειλόμενα του, κάτι το οποίο αναμένεται να διευθετηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα από την “Κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Άρη, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την λύση του θέματος που προέκυψε. Αφού οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έριξαν όλο το βάρος στην εξεύρεση χρημάτων για την άρση των ban.

Παράλληλα στον μπασκετικό Άρη τρέχουν και οι υπόλοιπες “ανοιχτές” υποθέσεις

Κατά την διάρκεια του Σαββάτου, η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως ήρθε σε συμφωνία με δύο πρώην αθλητές της, για την άρση των ban τους στη FIBA.

Ο λόγος για τους Γουίλ Κάμινγς και Κάιλ Γουίβερ. Οι δύο αθλητές εξοφλήθηκαν σήμερα και θα πάψουν να αποτελούν “βραχνά” όπως ενημέρωσε επίσημα η “Κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Τις επόμενες μέρες, τα δύο αυτά ban αλλά και αυτό του Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, αναμένεται να αφαιρεθούν από τη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ, αφού έχουν σταλθεί τα σχετικά συμφωνητικά.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα