Ο Γιάννης Μπουρούσης το πήρε απόφαση!

Ο Γιάννης Μπουρούσης το πήρε απόφαση! Δεν θα επιστρέψει στα παρκέ για χάρη του ΑΣΚ Καρδίτσας την ερχόμενη σεζόν, και συγκεκριμένα στην Α1.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής παραμένει πιστός στις ρίζες του. Και βοήθησε τα μέγιστα την αγαπημένη του ομάδα να ανέβει στην κατηγορία. Όμως ξέρει τα όρια του και θα βοηθήσει, όπως τόνισε, από άλλο πόστο στην προσπάθεια της μεγάλης κατηγορίας.

«Δεν ήταν εύκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση, να έλθω να παίξω. Γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορώ να κάνω προπόνηση σχεδόν καθόλου. Ήταν μια απόφαση που πήρα καθαρά για τα παιδιά και τη διοίκηση της Καρδίτσας που τα τελευταία χρόνια, τους βοηθάω από απόσταση. Και είπα φέτος πως από τη στιγμή που τα πόδια μου με κρατάνε και μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο, κατάφερα να βοηθήσω να βάλω το λιθαράκι ώστε να πάει στην Α1 κατηγορία».

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί, έχουμε μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Του ευχήθηκα να είναι στην Α1 μέσω, όπως φαίνεται των μπαράζ».

Για το ενδεχόμενο να παίξει και του χρόνου, είπε:

«Δεν θα μπορέσω (σ.σ. να παίξω του χρόνου στην Καρδίτσα) γιατί δεν θα μπορώ να κάνω προπονήσεις. Η Α1 έχει απαιτήσεις, η ομάδα θα έχει απαιτήσεις, οπότε θα βοηθήσω από άλλο πόστο».

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε και  για την Εθνική ομάδα, τονίζοντας :

«Η Εθνική ομάδα για μένα είναι μεγάλο κομμάτι. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Ο αθλητισμός έχει λίγες χαρές, οπότε σίγουρα με την Εθνική έχω ασύλληπτες και ανεπανάληπτες στιγμές με την Εθνική. Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ έχει βάλει φίλους μου καλούς εκεί που προσπαθούν να χτίσουν από την αρχή το μπάσκετ και την Εθνική».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ