Δε λέει να βάλει φρένο στα BAN της η ΑΕΚ! Μέσα σε λίγες ώρες πήγε από τα 10 στα 12! Την ίδια ώρα η «Ένωση»  φαίνεται να αναζητεί στην αγορά των ελεύθερων παικτών για να ενισχύσει το ρόστερ της. Βέβαια, τα  ban από τη FIBA αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ έχει […]

Δε λέει να βάλει φρένο στα BAN της η ΑΕΚ! Μέσα σε λίγες ώρες πήγε από τα 10 στα 12! Την ίδια ώρα η «Ένωση»  φαίνεται να αναζητεί στην αγορά των ελεύθερων παικτών για να ενισχύσει το ρόστερ της. Βέβαια, τα  ban από τη FIBA αντί να μειώνονται, αυξάνονται.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ έχει έναν παίκτη (τον Ρεϊβόντε Ράις) σε ρυθμό προπονήσεων και στο… περίμενε, με την προοπτική να έπαιζε ακόμη και το Σάββατο, κόντρα στον Προμηθέα! Εφόσον, φυσικά, τα ban «έσβηναν».

Αντί να μειώνονται, οι τιμωρίες από τη FIBA αυξάνονται και πλέον είναι στις 12. Και ενώ τα ban ανέρχονται σε μία ντουζίνα, η ΑΕΚ και ο Στέφανος Δέδας εξακολουθούν να αναζητούν παίκτες (η προσοχή έχει πέσει στη θέση του σέντερ με τον 31χρονο Αμερικανό σέντερ, Έρικ Μπακνερ, o οποίος είναι μία από τις λύσεις που έχουν προταθεί, επειδή η ομάδα του η Αφιόν είναι στα πρόθυρα διάλυσης), αλλά όσο  όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά αυξάνονται, ακόμη και η σκέψη ενίσχυσης είναι απαγορευμένη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик