Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μεγάλα και σημαντικά οικονομικά προβλήματα, με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι και να απειλούν με αποχώρηση! Η κατάσταση στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ δεν είναι κι η καλύτερη. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς η περίπτωση του νεαρού Νίκου Ρογκαβόπουλου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της γενιάς του […]

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μεγάλα και σημαντικά οικονομικά προβλήματα, με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι και να απειλούν με αποχώρηση!

Η κατάσταση στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ δεν είναι κι η καλύτερη. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς η περίπτωση του νεαρού Νίκου Ρογκαβόπουλου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της γενιάς του στην χώρα μας, έκανε την επανάστασή του, καθώς αρνήθηκε να προπονηθεί με την ΑΕΚ. Ο λόγος φυσικά ήταν το ότι δεν έχει πληρωθεί, όπως επίσης και η συμπεριφορά του προπονητή του.

Όμως, το πρόβλημα που υπάρχει -ομολογουμένως- στους «κιτρινόμαυρους», παίρνει και διεθνείς διαστάσεις. Καθώς ένας εκ των σημαντικότερων δημοσιογράφων στην Ευρώπη, πήρε θέση και εξήγησε το τι συμβαίνει στα «εντός των τειχών» στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ντονάτας Ούρμπονας, Λιθουανός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η Ελληνική ομάδα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Οι καθυστερήσεις στους μισθούς φτάνουν σε βάθος τριμήνου, ενώ δεν απέκλεισε να «επαναστατήσουν» κι άλλοι, πέραν του Ρογκαβόπουλου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα έγραψε στο twitter:

«Σύμφωνα με πηγές, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μαθαίνω πως δεν έχει πληρώσει μισθούς σε παίκτες για τουλάχιστον τρεις μήνες. Κάποιοι απ’ αυτούς σκέφτονται να τερματίσουν τα συμβόλαιά τους. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήδη αρνήθηκε να προπονηθεί, θέτοντας εαυτόν εκτός ομάδας».

Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους απαντούν σχετικά με τις καθυστερήσεις των πληρωμών που προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα.

«Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, καθώς και αναπαραγωγές αυτών, σας ενημερώνουμε πως οι παίκτες της ΑΕΚ, για άλλη μια φορά -και παρά τη δυσμενή συγκυρία- είναι πληρωμένοι, μέχρι και σήμερα. Αυτό σημαίνει, ότι έχουν εξοφληθεί, άρα ΔΕΝ υπάρχει καμία εκκρεμότητα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ