Η Χολόν φιλοξενήθηκε από τη Μπεσίκτας για τα play in του Basketball Champions League (BCL). Η ομάδα από το Ισραήλ κατάφερε να κάνει το break to break μέσα στην Τουρκία, αφού επικράτησε 72-70. Έτσι, ισοφάρισε σε 1 – 1 και η πρόκριση θα κριθεί στη δική της έδρα, καθώς ανέκτησε το πλεονέκτημα. Οι ηττημένοι αργά […]

Η Χολόν φιλοξενήθηκε από τη Μπεσίκτας για τα play in του Basketball Champions League (BCL). Η ομάδα από το Ισραήλ κατάφερε να κάνει το break to break μέσα στην Τουρκία, αφού επικράτησε 72-70.

Έτσι, ισοφάρισε σε 1 – 1 και η πρόκριση θα κριθεί στη δική της έδρα, καθώς ανέκτησε το πλεονέκτημα.

Οι ηττημένοι αργά ή γρήγορα θα ξεχάσουν αυτή την αναμέτρηση. Αυτός που δε θα τη ξεχάσει ποτέ είναι ο Γιαγκίζ Ακσού. Μαζεύει εμπειρίες και προσθέτει λεπτά ο μικρός. Ο παίκτης των Τούρκων έπαιξε για επτά λεπτά στην αναμέτρηση και είναι η πέμπτη του φετινή εμφάνιση στη διοργάνωση. Λίγες βδομάδες πριν είχε κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Μπούργος σε ηλικία 15 ετών και 246 ημερών. Αυτομάτως έγινε ο νεότερος παίκτης που πατά παρκέ φέτος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ιστοσελίδας του BCL.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να γίνει ο νεαρότερος όλων των εποχών γιατί υπάρχει ένας παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Λευτέρης Μαντζούκας με τη φανέλα τότε του Προμηθέα το 2018 είχε κάνει ντεμπούτο στο Basketball Champions League σε ηλικία 15 ετών και 94 ημερών.

Ο Μάκης Γιατράς, ο προπονητής των Πατρινών στο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Οστάνδη τον Οκτώβριο του 2018 είχε περάσει στο αγώνα για ένα λεπτό. Ένα λεπτό που ήταν αρκετό για να γράψει ιστορία ο Έλληνας φόργουορντ. Να σημειώσουμε ότι σε εκείνη την αναμέτρηση ο Προμηθέας είχε επικρατήσει 84 – 93 της Οστάνδης!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ