Μεγάλη τιμή για τον 30χρονο σέντερ της ΑΕΚ.

O Ακίλ Μίτσελ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Φεβρουάριο στο Basketball Champions League. Ωστόσο, οι φίλαθλοι της AEK δεν είχαν δικαίωμα να βρεθούν στις εξέδρες λόγω τιμωρίας κι έτσι έχασαν την ευκαιρία να βιώσουν μια πολύ σημαντική στιγμή για έναν από τους αγαπημένους τους παίκτες.

O 30χρονος σέντερ της «Βασίλισσας» έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων σε όλα τα φετινά παιχνίδια του και τον Φεβρουάριο βοήθησε την ΑΕΚ να ανεβάσει το ρεκόρ της στο 2-1 για την Φάση των 16, φέρνοντας τη σε πολύ καλή θέση για πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Μίτσελ είχε 19 πόντους και 13 ριμπάουντ στην εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, πριν μετρήσει 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ απέναντι στην Λιμόζ.

«Μια ατομική διάκριση είναι πάντα κάτι ωραίο. Δείχνει ότι έχεις τον σεβασμό των συμπαικτών και των αντιπάλων σου, καθώς και των προπονητών.

Ο κόσμος βλέπει και σέβεται τη δουλειά που κάνεις« παραδέχθηκε ο παίκτης.

Όπως πρόσθεσε: «Δεν σημαίνει, όμως, κάτι περισσότερο. Γνωρίζουμε όλοι ορισμένους σπουδαίους παίκτες που δεν πήραν ποτέ κάποια ατομική διάκριση, αλλά εξακολουθούν να αξίζουν το σεβασμό όλων. Είναι μεγάλη τιμή, πάντως, σε κάθε περίπτωση».

Έπειτα από τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών ο Αμερικανός θα παραλάβει το βραβείο του MVP μπροστά στο κοινό της AEK, ακριβώς πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ.

«Πραγματικά μάς έλειψαν οι φίλαθλοί μας. Μας έλειψε το να παίζουμε μπροστά τους. Το να τους έχουμε στις εξέδρες και να παραλάβω το βραβείο μπροστά τους, είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Ξέρω ότι μας υποστηρίζουν όλη τη χρονιά. Νιώθω την αγάπη τους τόσο από το Instagram, όσο κι από τα υπόλοιπα social media.

Μου στέλνουν μηνύματα και θα είναι πολύ γλυκό το συναίσθημα να βραβεύομαι μπροστά τους», πρόσθεσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι