Αναμετρήσεις από το μενού του Σαββατιάτικου προγράμματος της Basket League για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος πριν τα πλέι οφ!

Αναμετρήσεις από το μενού του Σαββατιάτικου προγράμματος της Basket League για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος πριν τα πλέι οφ!

Ο Ηρακλής υποδέχθηκε το Λαύριο σε ένα ματς ζωής και θανάτου, στο οποίο χρειάζονταν μόνο νίκη για την επιβίωση στην Basket League.

Το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League ήταν… κυριολεκτικά χωρίς  αύριο για τον γηπεδούχο. Ο «Γηραιός» ήταν συνολικά καλύτερος σε ολη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη που του κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για την παραμονή του.

Οι παίκτες του Κώστα Μέξα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα μπήκαν πολύ δυνατά, θέτοντας τον ρυθμό στα δικά τους επίπεδα. Και κάθε φορά που το Λαύριο έβγαζε αντίδραση για  να επιστρέψει στο ματς έβρισκαν λύσεις κυρίως επιθετικά, φέρνοντας το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα.

Τα δεκάλεπτα: 26-11, 41-32, 73-51, 83-67.

Στο έτερο απογευματινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον μαχητικό Ιωνικό και έψαχνε νίκη 8άδας.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ιωνικός εκτός εδρας επί  του ΠΑΟΚ με 80-79  για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Πήρε μεγάλο μεγάλο προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία έναντι του Ηρακλή.

Έφτασε στο 6-16 στην βαθμολογία, όπου υπερισχύει του Ηρακλή με το ίδιο ρεκόρ, αλλά οι Θεσσαλονικείς έχουν αφαίρεση 3 βαθμών. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ έχει απολογισμό  9-13, αλλά παρέμεινε εντός οκτάδας.

Δεκάλεπτα: 19-23, 41-42, 60-60, 79-80

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του Ηρακλή και του Λαυρίου, στο πλαίσιο του αγώνα για την 24η αγωνιστική της Basket League.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ηρακλής

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ