Όλο και πιο κοντά στο 71ο All Star Game στον μαγικό κόσμο τoυ NBA. Αυτή την χρονιά το Κλίβελαντ θα έχει την τιμή να διοργανώσει την όλη γιορτή του μπάσκετ. Με την ψηφοφορία να έχει ανοίξει εδώ και μέρες. Και τα πρώτα αποτελέσματα να διαρρέουν. Όπως είναι φυσικό, φέτος ξεχωρίζει το όνομα του Στεφ Κάρι. […]

Όλο και πιο κοντά στο 71ο All Star Game στον μαγικό κόσμο τoυ NBA.

Αυτή την χρονιά το Κλίβελαντ θα έχει την τιμή να διοργανώσει την όλη γιορτή του μπάσκετ. Με την ψηφοφορία να έχει ανοίξει εδώ και μέρες. Και τα πρώτα αποτελέσματα να διαρρέουν.

Όπως είναι φυσικό, φέτος ξεχωρίζει το όνομα του Στεφ Κάρι. Ο οποίος έχει αλλάξει την ιστορία στο ίδιο το άθλημα, αλλά φέτος μοιάζει ακόμη πιο διαστημικός.

προηγείται μάλιστα στην Δύση και σε ολο το NBA με 2.584.623 ψήφους και κατα πάσα πιθανότητα θα είναι αρχηγός για ακόμη μια φορά, μετά το …μακρινό 2018.

Δεύτερος σε ψήφους είναι ο πρώτος στην Ανατολή Κέβιν Ντουράντ με 2.360.435.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς) είναι ο δεύτερος στην περιφέρεια με 2.000.000+ ψήφους, αλλά με περισσότερες από 200.000 λιγότερες (2.145.835).

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής με τους Μπακς – ο  “The Greek Freak” ήταν αρχηγός το 2019 & 2020.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Draft, όταν δηλαδή οι δύο αρχηγοί θα επιλέγουν εναλλάξ παίκτες ανεξαρτήτως περιφέρειας, δεν έχει οριστεί ακόμα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ