Συνεχίζονται οι ηχηρές ανακοινώσεις για την ΑΕΚ! Η Ένωση επισημοποίησε το deal της και με τον Ισπανό γκαρντ Κίνο Κολόμ. Για ένα χρόνο στην «Ένωση» ο έμπειρος παίκτης. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ο Κίνο Κολόμ (Joaquim “Quino” Colom Barrufet) υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο […]

Συνεχίζονται οι ηχηρές ανακοινώσεις για την ΑΕΚ! Η Ένωση επισημοποίησε το deal της και με τον Ισπανό γκαρντ Κίνο Κολόμ. Για ένα χρόνο στην «Ένωση» ο έμπειρος παίκτης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ο Κίνο Κολόμ (Joaquim “Quino” Colom Barrufet) υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κίνο Κολόμ γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1988 στην Andorra la Vella και έχει ύψος 1μ.88.

Τα πρώτα βήματα στον χώρο του μπάσκετ τα έκανε στην ομάδα της γενέτειράς του. Την Andorra BC, και σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στην Ισπανία. Και την Lleida Bàsquet, όπου αγωνίστηκε έως το 2008. Ακολούθησαν οι CAI Zaragoza, CB L’Hospitalet, Lleida Bàsquet, Fuenlabrada, Estudiantes και Bilbao Basket, όπου πραγματοποίησε την πιο παραγωγική του χρονιά, καθώς σε 34 αγώνες είχε 10,4 πόντους μέσο όρο με 5,7 ασίστ και 1,3 κλεψίματα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ