Ο τραυματισμός του Μπράιαν Ανγκόλα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Ιβανώφειο, στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της Ένωση.Αφού ο παίκτης μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ υπό τον φόβο καρδιακού προβλήματος. Οι εξετάσεις που έκανε εκεί, όμως, ήταν καθαρές και έτσι επέστρεψε στο γήπεδο, για να ενσωματωθεί ξανά στην […]

Ο τραυματισμός του Μπράιαν Ανγκόλα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Ιβανώφειο, στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της Ένωση.Αφού ο παίκτης μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ υπό τον φόβο καρδιακού προβλήματος.

Οι εξετάσεις που έκανε εκεί, όμως, ήταν καθαρές και έτσι επέστρεψε στο γήπεδο, για να ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή της ομάδας του.

Οι κιτρινόμαυροι, όπως ξέρουμε όλοι. Πέρασαν ένα τεράστιο σοκ τις τελευταίες εβδομάδες. Με το σοβαρό εγκεφαλικό του Στέφαν Γέλοβατς και τελικά τον θάνατό του, ο οποίος προκάλεσε θλίψη σε όλους.

Δεν ήθελαν ούτε να σκέφτονται, επομένω. Το ενδεχόμενο προβλήματος στην καρδιά για τον Ανγκόλα, ο οποίος τελικά δεν έχει τέτοιο θέμα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημερώθηκαν ότι τα αποτελέσματα του καρδιακού ελέγχου ήταν καλά. Οπως ήταν και αυτά των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι επιστρέφει στο γήπεδο για να αναχωρήσει στη συνέχεια μαζί με την αποστολή της ομάδας για Αθήνα.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ