Το Λαύριο συνεχίζει να προχωράει και να μην καταλαβαίνει από ονόματα και φανέλες. Τελευταίο του θύμα ο δικέφαλος που μετά από αήττητο 428 ημερών είδαν την ήττα από την εκπληκτική ομάδα του Σερέλη. Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έπαιξαν σπουδαία άμυνα, χτύπησαν την ΑΕΚ με όπλο την αθλητικότητα και πήραν την πέμπτη σερί νίκη στη […]

Το Λαύριο συνεχίζει να προχωράει και να μην καταλαβαίνει από ονόματα και φανέλες. Τελευταίο του θύμα ο δικέφαλος που μετά από αήττητο 428 ημερών είδαν την ήττα από την εκπληκτική ομάδα του Σερέλη.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έπαιξαν σπουδαία άμυνα, χτύπησαν την ΑΕΚ με όπλο την αθλητικότητα και πήραν την πέμπτη σερί νίκη στη Basket League με 78-7. Ένα αποτέλεσμα που τους διατηρεί στα υψηλά πατώματα της κατάταξης, την ίδια ώρα που σήμανε το τέλος του αήττητου σερί της Ένωσης, που κρατούσε από την περσινή σεζόν -η τελευταία ήττα είχε έρθει στις 27 Οκτωβρίου 2019 από το Ρέθυμνο.

Μετά από 428 μέρες, οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα από μια ομάδα που έκανε τρομερή δουλειά στην άμυνα και είχε μεγάλη συνέπεια σε ριμπάουντ και ενέργεια.

Οι κιτρινόμαυροι γύρισαν από το -4 στα 46.6” για το τέλος της κανονικής διάρκειας, είδαν τον Κιθ Λάνγκφορντ να ευστοχεί πίσω από το κέντρο στο φινάλε, αλλά οι διαιτητές -με τη βοήθεια του Instant Replay- δεν μέτρησαν το καλάθι, για να οδηγηθεί ο αγώνας στο έξτρα πεντάλεπτο.

Μουράτος και Μωραΐτης

Κορυφαίος για τους νικητές ο Άλφα Ντιαλό των 23 πόντων και των 5 ριμπάουντ, την ώρα που ο Βασίλης Μουράτος έκανε εξαιρετική δουλειά -κυρίως στο πρώτο μέρος- για να κλείσει τον αγώνα με 19 πόντους -ο Ντέβιν Ντέιβις συμπλήρωσε την τριάδα των γηπεδούχων με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Ντάριλ Μέικον είχε 24 πόντους, αλλά έχασε μια κρίσιμη βολή στα 10.6” για το τέλος της κανονικής διάρκειας, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε 17 πόντους με 4 ασίστ.

Στον ημιτελικό, το Λαύριο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το Περιστέρι. Πότε; Άγνωστο. Θυμίζουμε ότι ο τέταρτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκε λόγω των πολλών (δέκα πλέον) κρουσμάτων κορονοϊού στο τριφύλλι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ