Δια στόματος αθλητικού διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε πως έχει τσεκάρει τα δεδομένα γύρω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Και το ποσό που αξιώνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ για το «κανόνι» από τη Νορβηγία!

«Θα ήμασταν ερασιτέχνες αν δεν τον είχαμε τσεκάρει…».

Με αυτή τη φράση ο Χασάν Σαλιχάμιντζιτς επιβεβαίωσε με τον καλύτερο και σαφέστατο τρόπο ότι οι Βαυαροί έχουν σκεφτεί ν’ ασχοληθούν με την περίπτωση του Χάαλατ. Που έχει κάνει πάταγο και «εξολοθρεύει» τους αντιπάλους της Ντόρτμουντ στην Bundesliga.

Μιλώντας στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό Sport1, ο Σαλιχάμιντζιτς δεν μπόρεσε να κρυφτεί. Και ανέφερε ότι «θα ήμασταν ερασιτέχνες αν δεν είχαμε προσέξει το παιδί με τα 60 γκολ σε 60 ματς με την Ντόρτμουντ.

Είναι τρομερός ποδοσφαιριστής και απ’ ό,τι ακούω είναι και πολύ καλό παιδί. Ανήκει στην Ντόρτμουντ φυσικά αυτή τη στιγμή, αλλά δεν γίνεται να μην τον προσέξεις με όσα έχει κάνει…».

Όπως αναφέρει το SkyGermany, πάντως, πολύ δύσκολα θα φτάσει η Μπάγερν στα οικονομικά επίπεδα που σκέφτονται οι Βεστφαλοί για την παραχώρηση του Νορβηγού στράικερ…