Ο παίκτης της Άρσεναλ, Αλεξάντρ Λακαζέτ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ειδικά όσο δεν ανανεώνει με την Αγγλική ομάδα.

Από το καλοκαίρι του 2017, η Άρσεναλ δαπάνησε ένα τεράστιο ποσό της τάξεως των 53 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του Λακαζέτ.

Με τη Λιόν να μην καταφέρνει εν τέλει να τον κρατήσει, καθώς μιλάμε για ένα ιλιγγιώδες ποσό. Με τον ίδιο να γίνεται παράλληλα, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου, έως τότε!

Σίγουρα, οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν αρκετά από εκείνον. Δαπανήθηκαν τόσα λεφτά, με τον Λακαζέτ να μην έχει περάσει τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρόλα αυτά, τον διακρίνει η σταθερότητα τη φετινή σεζόν. Καθώς ο Λακαζέτ μετρά σε 34 ματς όλων των διοργανώσεων, 13 γκολ. Με τον ίδιο και την Άρσεναλ να βρίσκονται σε αρκετά καλό «φεγγάρι».

Όμως, ο Μικέλ Αρτέτα δεν φαίνεται να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, ενόψει νέας σεζόν, παρόλες τις καλές φετινές εμφανίσεις του.

Για αυτόν το λόγο άλλωστε, δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ένα συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Όμως, ακόμη κι αν αποχωρήσει, δε θα δυσκολευτεί να βρει σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ESPN, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Ρόμα παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του Γάλλου παίκτη.

Το μόνο που ίσως αναμένεται να συμβεί στο μέλλον, είναι αυτές οι εμφανίσεις που κάνει τώρα ο Λακαζέτ, να αποδειχθούν οι κατάλληλες για να του δώσουν τη παραμονή στο σύλλογο.

Ο Αρτέτα με δηλώσεις έχει αφήσει θετική στάση για την ανανέωση του παίκτη, όμως πρακτικά αυτό δεν έχει συμβεί.

Άρα, οι προαναφερθέντες σύλλογοι έχουν όλο το δικαίωμα και την ευκαιρία να ελπίζουν για τον Λακαζέτ!