Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Εξελίξεις και γεγονότα που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των τηλεθεατών έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άπιστος».

Στη σειρά του «ΣΚΑΪ» έρχονται χωρισμοί, τροχαία, τσακωμοί. Από όλα έχει το μενού. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Βολκάν παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Ντερίν για να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ασιγιά.

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται (8/8 εως 12/8)

Η σειρά Άπιστος, σύμφωνα με ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ θα μεταδοθεί με διπλά επεισόδια αυτή την εβδομάδα

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ντερίν συνεχίζονται και η Ασιγιά βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Τελικά… εξαφανίζεται και η ίδια! Οι δυο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες και πολλά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

H Ντερίν εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένη και όλη η πόλη έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της. Παρά τη μεγάλη όμως κινητοποίηση, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Η Ασιγιά μοιραία βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα. Ξέρει πολύ καλά πώς νιώθει γι’ αυτήν και τις επιλογές της η κοινή γνώμη και προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα ακόμα σκάνδαλο, όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και επικεντρώνονται επάνω της… Εξετάζεται κάθε στοιχείο, μεγάλο ή μικρό, ενώ καταγράφονται και αναλύεται οι καταθέσεις των μαρτύρων που έχουν σχέση με την αγνοούμενη. Οι ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες σε απροσδόκητα μονοπάτια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Όσο η Ντερίν παραμένει άφαντη τόσο δυσχεραίνει η θέση της Ασιγιά… Ποτέ δεν της άρεσε να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, πόσο μάλλον τώρα, που αρκετοί πιστεύουν πως ίσως έχει κάποια σχέση με αυτή την τραγική υπόθεση. Από τη μεριά του, ο Βολκάν κάνει τις δικές του έρευνες για να βρει την Ντερίν, όχι μόνο για να βάλει τέλος στην αγωνία όλων, αλλά και για να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά. Την αγαπάει πολύ και δεν αντέχει να τη βλέπει να υποφέρει. Και καθώς βλέπει ότι οι προσπάθειές του παραμένουν άκαρπες, αποφασίζει να ακολουθήσει άλλες μεθόδους..

Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Ντερίν. Σύντομα όμως αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της νεαρής και του Βολκάν, που αποδεικνύουν ότι η σχέση τους δεν ήταν τελικά τόσο ρόδινη.

Είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, όμως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί η Ντερίν. Όσο αυτό δεν γίνεται, η ίδια βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανήμπορη να αντιδράσει και να βοηθήσει τον εαυτό της. Νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και το παρελθόν της να την καταδιώκει, ξέρει όμως ότι δεν πρέπει να το βάλει κάτω. Για μια ακόμα φορά θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί δυνατή.

Συνεχίζοντας τις έρευνές του για τον εντοπισμό της Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και οι ιστορροπίες αλλάζουν και πάλι. Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα καθώς εξαφανίζεται και η Ασιγιά. Και τότε η κυρία Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει.

Οι εξελίξεις που σημειώνονται στις έρευνες για τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες, την Ντερίν και την Ασιγιά, φέρνουν διαρκώς στο φως νέα στοιχεία. Ο Βολκάν είναι αποφασισμένος για πρώτη φορά να πάρει τα ηνία στα χέρια του. Η Ντερίν βρίσκει ξαφνικά μπροστά της την Ασιγιά. Είναι αυτή η ευκαιρία της να σωθεί; Ή μήπως η συνάντησή τους θα είναι η αφορμή για μια ακόμα αντιπαράθεση, που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη συμφορά;

Τώρα που βρέθηκαν η Ασιγιά και η Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Μόνο που η Ντερίν έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της. Παρόλο που δεν πάνε όλα όπως τα είχε υπολογίσει, δεν έχει ακόμα την πρόθεση να παραιτηθεί από τον γάμο της.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που συγκλόνισαν τους πάντες, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Ασιγιά; Αν και η ίδια προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα και να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία της, αυτό αποδεικνύεται μάλλον αδύνατον. Οι συνέπειες όλων όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν τον Βολκάν να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Και αυτή θα φέρει και πάλι αντιμέτωπους την Ασιγιά, τον Βολκάν και την Ντερίν… Εξαιτίας της κατάστασης της Ντερίν, ο Βολκάν βρίσκεται σε μια δίνη από αμφιβολίες και διλήμματα και έτσι αναγκάζεται να ξανασκεφτεί την απόφασή του για διαζύγιο.

Στο μεταξύ, η Ασιγιά ανακαλύπτει κάποιες αλήθειες που θα αλλάξουν πολλά μέσα της. Είναι αποφασισμένη να χαλάσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της, όσο κι αν αυτό απαιτεί να συγκρουστεί ξανά με την Ντερίν και την οικογένειά της.

Η Ασιγιά είναι ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή που σκοπεύει να κάνει στη ζωή της, όμως ακόμα μία έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά της και θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα. Ένα κεφάλαιο από το παρελθόν της, που ποτέ δεν είχε κλείσει, ανοίγει και πάλι και μαζί του ανοίγουν παλιές πληγές. Στο μεταξύ, ο Βολκάν είναι αποφασισμένος να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Ασιγιά και έτσι μένει μακριά της, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Όσο για την ίδια την Ασιγιά, καλείται να πάρει μια νέα απόφαση για τον εαυτό της.

Την ίδια ώρα, τα γενέθλια του Αλί δημιουργούν μια απρόσμενη γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί όλοι για να του ευχηθούν, μια έκπληξη θα κάνει αυτή την ημέρα πραγματικά αξέχαστη. Αργότερα η αποκάλυψη της Ασιγιά για το ψέμα της Ντερίν θα γίνει η αρχή για έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Οι αλήθειες που η Ασιγιά και η Ντερίν θέλουν να αποδείξουν η μία στην άλλη μετατρέπονται σε μια ανελέητη αναμέτρηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα δύο πρόσωπα (και το ρεκόρ) της Μπάγερν!
Bundesliga

Τα δύο πρόσωπα (και το ρεκόρ) της Μπάγερν!