Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις που έρχονται (Επεισόδια 74 έως 82)

Μεγάλο ατύχημα για Ντερίν-Ασιγιά. Πέφτουν σε γκρεμό!

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Τούρκικη σειρά Άπιστος, που μας έφερε φέτος το καλοκαίρι ο ΣΚΑΙ. Ο πρώτος κύκλος πλησιάζει στο τέλος του κι ένα ατύχημα θα μας συγκλονίσει καθώς η Ασιγιά και η Ντερίν θα πέσουν με το αυτοκίνητο σε γκρεμο.

Η Ασιγιά και η Ντερίν συνεχίζουν να έχουν εχθρική συμπεριφορά η μία απέναντι στην άλλη, μέχρι που η πρώτη προσπαθεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις εμμονές της. Σύντομα, όμως, η κατάσταση ξεφεύγει και οι δύο γυναίκες πέφτουν σε γκρεμό. Αργότερα, η Μπαχάρ μαθαίνει τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής της!

Ο Βολκάν, ύστερα από όσα έχουν συμβεί στην Ασιγιά και την Ντερίν, αποφασίζει να παραδεχθεί στην πρώτη τα πραγματικά του συναισθήματα, καθώς και τα λάθη που έκανε και στους δύο γάμους του. Όμως, για την Ασιγιά αυτή η συγγνώμη έρχεται πολύ καθυστερημένα και δεν αρκεί για να την κάνει να αλλάξει στάση απέναντί του. Την ίδια ώρα, η Ντερίν συνεχίζει να υποφέρει από τις εμμονές και τους εφιάλτες της. Επιπλέον, ζητάει τη βοήθεια της μητέρας της, Γκιονούλ, για να κρατήσει ζωντανό τον γάμο της με τον Βολκάν, αλλά εκείνη δεν είναι σίγουρη ότι η προσπάθεια αξίζει.

Άπιστος

Αιτία στέκεται το γεγονός ότι ο άντρας δείχνει ξεκάθαρα πως η καρδιά του δεν θα ανήκει ποτέ ολοκληρωτικά στην Ντερίν. Την επόμενη ημέρα, η Ασιγιά είναι έτοιμη για να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, μέχρι που έρχεται αντιμέτωπη με μία έκπληξη που αλλάζει τα δεδομένα. Την επανεμφάνιση της Άσιά, η οποία προέρχεται από το παρελθόν της Ασιγιά, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, και μαζί με αυτό ανοίγουν πληγές. Αυτή η πληροφορία δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά της Ντερίν, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει το επώδυνο μυστικό της Ασιγιά, σκοπεύοντας να το χρησιμοποιήσει, όπως πάντα, για να την πληγώσει.

Έξι μήνες μετά, η Ασιγιά προσπαθεί να αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν και να κάνει μία καινούργια αρχή μακριά απ’ όλους και απ΄ όλα. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και τη Νιλ, προκειμένου να εργαστεί ως γιατρός στη μονάδα επειγόντων περιστατικών. Στο μεταξύ, η τελευταία ανακαλύπτει πως ο Αλί δεν είναι καθόλου ευτυχισμένος και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τον βοηθήσει ή να το μάθει η Ασιγιά και να δράσει όπως νομίζει.

Συγχρόνως, ένα πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της Ασιγιά με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Η γυναίκα σώζει κάποιον από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του και η ηρωική της πράξη γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Λίγο καιρό μετά, η Ασιγιά διαπιστώνει πόσο πολύ υποφέρει ο Αλί στην Κωνσταντινούπολη και αποφασίζει, για το καλό του, να ξαναγυρίσουν στη Ραιδεστό. Ωστόσο, ο Βολκάν, που ήλπιζε κρυφά να αφήσει πίσω τη Ραιδεστό και την Ντερίν και να μετακομίσει κοντά τους, απογοητεύεται. Από την άλλη, η Ντερίν καταφέρνει να περπατήσει ξανά, αλλά δεν το αποκαλύπτει σε κανέναν. Ταυτόχρονα, ο Σελτζούκ μαθαίνει ότι η Νιλ ξαναγύρισε στη Ραιδεστό και θέλει να την προσεγγίσει.

Ο Βολκάν κλείνει ραντεβού με τον άγνωστο αγοραστή του σπιτιού του και με μεγάλη έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι άλλος από την Γκιονούλ. Φυσικά, ο Χαλούκ μαθαίνει για την παραπάνω εξέλιξη και γίνεται έξαλλος μαζί της που έκανε ένα τόσο μεγάλο έξοδο πίσω από την πλάτη του. Έτσι, καταλήγουν να τσακώνονται. Παράλληλα, ο Αράς, ο τραυματίας που βοήθησε η Ασιγιά, μετά το τροχαίο ατύχημα, έχει «ξυπνήσει» από το κώμα, αλλά δεν θυμάται τίποτα για τον εαυτό του και τη ζωή του. Εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει ως γιατρός αλλά και ως φίλη. Αργότερα, η Μπαχάρ ανακοινώνει στον Μελίχ την εγκυμοσύνη της, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν δέχονται την επίσκεψη της Γκιονούλ, η οποία έφυγε οριστικά από το σπίτι της μετά τον καβγά με τον Χαλούκ.

Την επόμενη ημέρα ο Βολκάν συνειδητοποιεί πως όσο η Ντερίν εξαρτάται από αυτόν δεν θα μπορέσει να απελευθερωθεί από τον γάμο τους. Πρέπει πάση θυσία να τη βοηθήσει να περπατήσει ξανά. Στο μεταξύ, ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά και το κρατά κρυφό απ’ όλους, εκτός από την Γκιονούλ, από την οποία ζητάει να καταστρώσουν ένα σχέδιο για να αναγκάσουν την Ντερίν να σταματήσει τα ψέματα. Όπως και γίνεται. Από την άλλη, η Ντεριά υποψιάζεται πως ίσως ο Αράς αισθάνεται κάτι περισσότερο από την ευγνωμοσύνη ενός ασθενή προς τη γιατρό του για την Ασιγιά και αυτό δεν αργεί να επιβεβαιωθεί. Ο Αράς ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη…

Άπιστος

Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι οικογενειακοί φίλοι για να του ευχηθούν, η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μία αποκάλυψη για την Ασιγιά. Τότε η τελευταία αναγκάζεται να αντεπιτεθεί και να αποκαλύψει ένα ψέμα της κοπέλας, το οποίο κρύβει τον τελευταίο καιρό από τον Βολκάν και αφορά την ψεύτικη εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες η Ασιγιά καταλαβαίνει πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μία αγάπη και προσπαθεί να βοηθήσει την κοπέλα να ξεπεράσει τις εμμονές της, με την Ντερίν να προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθειά της. Κάποια στιγμή, οι δύο γυναίκες δείχνουν να κάνουν ανακωχή και μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν μαζί στην πόλη. Στη διαδρομή, όμως, η Ντερίν χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων της και οδηγεί το αυτοκίνητο στο χείλος ενός γκρεμού.

Οι γυναίκες αρχίζουν να καβγαδίζουν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στον γκρεμό. Ο Βολκάν, ο οποίος έχει ενημερωθεί τυχαία για αυτή την εξέλιξη, προσπαθεί να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, αλλά μάταια. Δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την καταστροφή. Έπειτα, ενημερώνεται για το ατύχημα και σπεύδει στο σημείο. Αφού βγάζουν την Ασιγιά και την Ντερίν από τη θάλασσα, τις μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η πρώτη καταφέρνει να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η Ντερίν έχει πάθει μία σοβαρή ζημιά και πρέπει να μείνει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Ύστερα από αυτό το συμβάν, ο Βολκάν αποφασίζει να αφιερωθεί αποκλειστικά στη φροντίδα της.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚ-Ράκοβ: Σβάρνας… μένει, Παπανικολάου έρχεται!
Super League

ΑΕΚ-Ράκοβ: Σβάρνας… μένει, Παπανικολάου έρχεται!