Παιζόταν ο τίτλος στο MOTO GP 3 και ενώ είχε ατύχημα και φρικτούς πόνους συνέχισε τον αγώνα και κατέκτησε τον τίτλο. Αλλά με αντίτιμο το δάχτυλο του;

Ο Ιταλός αναβάτης του MOTO GP 3 κατέκτησε τον τίτλο για το 2021, αλλά κινδυνεύει να χάσει ένα δάχτυλο του, αφού στα δοκιμαστικά της περασμένης Παρασκευής είχε ένα σοβαρό ατύχημα, αλλά αγωνίστηκε κανονικά το Σαββατοκύριακο και εξασφάλισε το πρωτάθλημα.

Ο Κέβιν Ζανόνι έπεσε από τη μηχανή του και έσπασε το δάχτυλό του και παρότι πονούσε πάρα πολύ, συνέχισε τον αγώνα, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Το 2021 θα ήθελα να αγωνιστώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Πάντως, οι εικόνες που δημοσίευσε στο Instagram του είναι σοκαριστικές και αποκαλύπτουν τα δεινά και επίσης το θάρρος αυτού του αναβάτη. Το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού είναι πρησμένο και με έναν «φουσκωμένο» τένοντα.

Ο Ιταλός ευχαρίστησε τη γιατρό Lorena San Giorgi που τον βοήθησε, μετά το κακό ατύχημα την Παρασκευή στον πρώτο προκριματικό, να επιστρέψει στη σέλα του και να μπορέσει να πάρει τον τίτλο στην πίστα.

Ο Ζανόνι βρίσκεται στο νοσοκομείο και χρησιμοποιεί αντιβιοτικά για να αποφύγει πιθανό ακρωτηριασμό.