Το εν λόγω άθλημα ξεκίνησε το 2020 και φαίνεται να κάνει θραύση. Πρόκειται για τουρνουά πυγμαχίας, αγώνες με γυμνές γροθιές! Μιλάμε για… πολύ ξύλο!  Οι αγώνες αυτοί διεξάγονταν αρχικά σε πάρκινγκ, ενώ πλέον γίνονται σε μεγάλες αρένες στη Μόσχα. Φυσικά, έχουν προσελκύσει και το κοινό, καθώς παρακολουθούν εκατομμύρια κόσμου. Ο πιο δημοφιλής αγώνας έως τώρα […]

Το εν λόγω άθλημα ξεκίνησε το 2020 και φαίνεται να κάνει θραύση. Πρόκειται για τουρνουά πυγμαχίας, αγώνες με γυμνές γροθιές! Μιλάμε για… πολύ ξύλο

Οι αγώνες αυτοί διεξάγονταν αρχικά σε πάρκινγκ, ενώ πλέον γίνονται σε μεγάλες αρένες στη Μόσχα. Φυσικά, έχουν προσελκύσει και το κοινό, καθώς παρακολουθούν εκατομμύρια κόσμου.

Ο πιο δημοφιλής αγώνας έως τώρα έχει συγκεντρώσει 13 εκατ. views στο YouTube. Οι διοργανωτές βέβαια αποδίδουν τη δημοτικότητά του, λόγω της επιθετικότητας του κόσμου εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Ντανίλ Αλέγεφ, ένας ερασιτέχνης πυγμάχος, είπε χαρακτηριστικά στο Reuters, «Ο κόσμος περνάει δύσκολα, είναι θυμωμένος!

Οι άνθρωποι είναι αγχωμένοι, δίχως καμιά διέξοδο. Όταν βλέπουν κάτι τέτοιο, χαλαρώνουν».

Στους εν λόγω αγώνες συμμετέχουν Άνδρες, αλλά και Γυναίκες. Αποτελούνται από τρεις γύρους, διάρκειας δύο λεπτών.

Πολλοί τους κατηγορούν για επικινδυνότητα του αθλήματος, όμως δεν… ιδρώνει το αυτί των διοργανωτών. Ισχυρίζονται πως οι πληγές επουλώνονται εύκολα, σε αντίθεση με την κανονική πυγμαχία, όπου οι αθλητές δέχονται πιο πολλά χτυπήματα. Χτυπήματα τα οποία βέβαια προκαλούν σοβαρότερα προβλήματα, όπως ζημιά στον εγκέφαλο.

Δεν υπάρχει κάποια αποκάλυψη σχετικά με το πόσα χρήματα κερδίζουν οι αθλητές. Ή σχετικά με τις διαφημίσεις και τις χορηγίες.

Πάρτε μια γεύση… ασταμάτητου ξύλου:

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ