Μία έκπληξη επεφύλαξαν οι διοργανωτές αγώνα wrestling στην έδρα των Νικς. Oπου φυσικά διεξάγονται κι άλλες αθλητικές εκδηλώσεις. Φιλοξενούμενος ήταν ο Τρέι Γιανγκ που εμφανίστηκε με μπλούζα των Χοκς και φυσικά πήρε το ρόλο του… κακού, όπως συνηθίζεται στο wrestling, εισπράττοντας τις αποδοκιμασίες των φανς της Νέας Υόρκης αλλά και κάποιες επιδοκιμασίες από το κοινό […]

Μία έκπληξη επεφύλαξαν οι διοργανωτές αγώνα wrestling στην έδρα των Νικς. Oπου φυσικά διεξάγονται κι άλλες αθλητικές εκδηλώσεις.

Φιλοξενούμενος ήταν ο Τρέι Γιανγκ που εμφανίστηκε με μπλούζα των Χοκς και φυσικά πήρε το ρόλο του… κακού, όπως συνηθίζεται στο wrestling, εισπράττοντας τις αποδοκιμασίες των φανς της Νέας Υόρκης αλλά και κάποιες επιδοκιμασίες από το κοινό που πραγματικά ένιωσε έκπληξη από την εμφάνιση του νεαρού σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Χοκς.

Πώς τον παρουσίασαν; “Έχουμε απόψε κοντά μας έναν άνθρωπο που πραγματικά ξέρει τι χρειάζεται για να νικήσει στο “Madison Square Garden”. Φίλοι της Νέας Υόρκης, υποδεχτείτε με το δικό σας τρόπο το μοναδικό άσο των Χοκς, τον κύριο Τρέι Γιανγκ!”, είπε ο “συμπαίκτης” του χαμογελώντας όπως κι οι υπόλοιποι παλαιστές.

Ο Γιανγκ μπήκε με … ωραίο υφάκι, έδειξε το σήμα των Χοκς και έκανε νόημα στο κοινό “δεν σας ακούω” δείχνοντας το αυτί του. Αν αυτό δεν είναι τρολάρισμα τότε τι είναι;

“Νέα Υόρκη επέστρεψα”, έβαλε στο twitter του ο Γιανγκ που εικονίζεται σε μία φωτογραφία να κάνει λαβή στο γνωστό παλαιστή Ρέι Μιστίριο, για την οποία αποβλήθηκε λόγω αντικανονικής ενέργεια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για WWE

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик