Η «Ένωση» σώθηκε χωρίς να μπλέξει στα πλέι άουτ.

Ο Υδραϊκός πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να μπει στα πλέι ιν, καθώς επιβλήθηκε με 9-6 επί του Ηλυσιακού, στον αγώνα που εκκρεμούσε για την 8η αγωνιστική του G2 της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πέτυχε το στόχο της με τη 2η θέση στην τελική κατάταξη του G2 (31 β.) και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα των πλέι ιν τον ΑΝΟ Γλυφάδας που τερμάτισε πρώτος.

Με την εξέλιξη αυτή, εξάλλου, η ΑΕΚ μένει 3η στον G2 και εκτός πλέι ιν, αλλά έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Επίσης, ο ΝΟ Χίου και ο ΝΟ Χανίων ισοβαθμούν στους 28 βαθμούς, ευνοούνται οι Χιώτες, που εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία και οι Χανιώτες πάνε στα πλέι άουτ όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Ηλυσιακός θα παίξει στα πλέι άουτ με μειονέκτημα έδρας κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Στον αγώνα του «Αντ. Δημητρόπουλος» ο Ηλυσιακός προηγήθηκε με 3-1, 4-2 και 4-3 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς, έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στη νίκη.

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 5-1, 1-1.

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 2, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Σουζούκι 3, Ζώρζος, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 1, Κοντονής, Μπερτόλης Π., Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ε.

Ηλυσιακός (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Αλευρόπουλος, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π. 3, Καραβιώτης 1, Αράι, Τσιστράκης 1, Ξυλάς 1, Αράκι, Ασβεστής, Σφηκάκης, Τσιτσιπά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)