Ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρτιζάν και πέρασε στα προημιτελικά.

Επέστρεψε για τα καλά στην ελίτ της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης ο ιστορικός Πανιώνιος και φιγουράρει, πλέον, στην κορυφαία 8άδα του δεύτερου τη τάξει Κυπέλλου της γηραιάς ηπείρου, του LEN Euro Cup.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου, με μια εκπληκτική εμφάνιση στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» της διοργάνωσης, στην καυτή τους έδρα, στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, υπέταξαν τη σερβική Παρτιζάν Βελιγραδίου, νικώντας την με 12-8, ανέτρεψαν με τον πιο εμφατικό τρόπο το σκορ της ήττας τους με 12-11 στον πρώτο αγώνα στη Σερβία και πήραν τη σπουδαία πρόκριση στους «8».

Με άμυνα για σεμινάριο και με ηγέτη και σκόρερ τον αρχηγό του Αλέξανδρο Γούνα, που πέτυχε έξι γκολ, ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ από το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πλησιάσει, προηγήθηκε με 10-5, 11-6 και 12-7 και απλά οι Σέρβοι μείωσαν στο τελικό 12-8.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 2-2.

Πανιώνιος: Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 6, Μπαγιούμι, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

Παρτιζάν: Κοστρόφ, Γιάκσιτς, Μίλος 2, Μούσικιτς, Γκακ 2, Γκλάντοβιτς, Τρτόβιτς, Ντιμιτρίεβιτς 1, Μπόζοβιτς, Σμίλιεβιτς 3, Γκίγκα, Πάπαριτς, Μιλόσεβιτς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πανιώνιος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ