Τεράστια νίκη στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας πόλο στο Ολυμπιακό τουρνουά! Η ελληνική ομάδα έκανε μεγάλη υπέρβαση, κερδίζοντας με 10-9 την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχο 9 χρυσών μεταλλίων, Ουγγαρία και ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Τόκιο. Η Ουγγαρία προηγήθηκε μέχρι και με τρία γκολ διαφορά (5-2), ωστόσο η Ελλάδα κατάφερε να βγάλει σπουδαία αντίδραση, με Γενηδουνιά και […]

Τεράστια νίκη στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας πόλο στο Ολυμπιακό τουρνουά! Η ελληνική ομάδα έκανε μεγάλη υπέρβαση, κερδίζοντας με 10-9 την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχο 9 χρυσών μεταλλίων, Ουγγαρία και ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Τόκιο.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε μέχρι και με τρία γκολ διαφορά (5-2), ωστόσο η Ελλάδα κατάφερε να βγάλει σπουδαία αντίδραση, με Γενηδουνιά και Φουντούλη αρχικά και στη συνέχεια, με Βλαχόπουλο και Παπαναστασίου να προηγηθεί με 8-6.

Στο τέλος, το νικητήριο γκολ, ήρθε από τον Βλαχόπουλο, 3:40 πριν τη λήξη. Με τον Ζερδεβά να κρατάει το 10-9 στην τελευταία επιθεση των Ούγγρων!

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική, είναι κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιταλία. Το πρωί της Δευτέρας στις 21:30, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 2-3, 1-1.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μαρτζ):Νάγκι, Ανγκιάλ 2, Μάνχρεζ 1, Ζαλάνκι, Βάμος, Χονζνιάσκι, Πάστζορ, Γιάνσικ, Έρντελι 3, Βάργκα 3, Μεζέι, Χαράι.

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 2.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ