Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League θα έχει στη σύνθεσή του τον Δημήτρη Γιαννόπουλο που αγωνίζεται ως ακραίος. Ως εδώ τίποτα δεν είναι αξιοπερίεργο. Το θέμα όμως είναι πως ο ίδιος παίκτης έχει αγωνιστεί επίσης στον ΟΦΗ. Aλλά στο ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Κρητικών έχει […]

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League θα έχει στη σύνθεσή του τον Δημήτρη Γιαννόπουλο που αγωνίζεται ως ακραίος. Ως εδώ τίποτα δεν είναι αξιοπερίεργο. Το θέμα όμως είναι πως ο ίδιος παίκτης έχει αγωνιστεί επίσης στον ΟΦΗ. Aλλά στο ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Κρητικών έχει ως εξής:

«Ενας πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο οποίος μάλιστα είχε αγωνιστεί στο σύλλογο σε Εθνικές κατηγορίες, σε Β’ και Γ’ Εθνική, κέρδισε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά την θητεία του στην ομάδα της ΓΕΗ, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, κέρδισε την εκτίμηση του προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα. Eνώ αγωνίστηκε και στο τελευταίο τουρνουά του ΟΦΗ, με Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου και Μίλωνα, έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Ο Ηρακλειώτης Δημήτρης Γιαννόπουλος, είναι μαζί με τον επίσης Ηρακλειώτη 33χρονο Μιχάλη Τεφτσή (λίμπερο) και τον 19χρονο Χανιώτη κεντρικό Αλέξανδρο Τζουγκαράκη, η….κρητική τριάδα της φετινής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ετοιμάζεται να μπεί στην μάχη του πρωταθλήματος της Volley League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ