Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει μία «Βόμβα» που όμοιά της δεν θα έχει προηγούμενο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ράπτης μπορεί να έλυσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι τυχαίο καθόλου αυτό το γεγονός. Ο νεαρός ακραίος ή διαγώνιος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό με ιδιαίτερη επιτυχία. Μόλις φέτος λοιπόν ολοκληρώθηκε […]

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει μία «Βόμβα» που όμοιά της δεν θα έχει προηγούμενο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ράπτης μπορεί να έλυσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι τυχαίο καθόλου αυτό το γεγονός.

Ο νεαρός ακραίος ή διαγώνιος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό με ιδιαίτερη επιτυχία. Μόλις φέτος λοιπόν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τους Πράσινους.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι δεν ισχύουν ότι αρνήθηκε ήδη την πρόταση από τον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Την σκέφτεται και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρά. Ο 21χρονος Έλληνας διεθνής είναι ζεστός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στους «ερυθρόλευκους».

Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά, πάντως η «Βόμβα» δεν είναι πολύ μακριά ώστε να υλοποιηθεί. Μία κίνηση που θα έχει την σφραγίδα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αφού μιλάμε για τον ίσως κορυφαίο Έλληνα με βάση την ηλικία του, αυτή τη στιγμή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ