Τσιτσιπάς: «Ήταν μια καλή μέρα» (vid)

Τσιτσιπάς: «Ήταν μια καλή μέρα» (vid)

«Προσπάθησα να είμαι επιθετικός από την baseline», είπε ο 24χρονος τενίστας. «Κόντρα σε παίκτες σαν τον Ντένις πρέπει να μείνεις στον ρυθμό και να είσαι έτοιμος να επιτεθείς όσο μπορείς. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έκανα καλή δουλειά, πήρα υπεύθυνες αποφάσεις. Ίσως να βιάστηκα κάποιες φορές, αλλά είναι μέρος της διαδικασίας. Ήταν μια καλή μέρα».

Ο Στέφανος ρωτήθηκε για την πιθανότητα κατάκτησης τουρνουά ATP 500 για πρώτη φορά. «Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να προπονούμαι πολλές ώρες, με αφοσίωση, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αποδώσει».

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη τύπου, είπε για τον 24χρονο Καναδό: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι από μέρους μου, είναι δύσκολο να διαχειριστείς κάποιον τόσο επιθετικό, όπως ο Σαποβάλοφ. Ήμουν συγκεντρωμένος και διαχειρίστηκα καλά κάθε κομμάτι του παιχνιδιού».

Όσο για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Άλεξ Ντε Μινόρ; «Είναι ένας διαφορετικός παίκτης, πολύ πιο γρήγορος, αλλά όχι τόσο επιθετικός. Θα αντιμετωπίσω διαφορετικά το ματς και θα έχω υπ’ όψιν αυτά τα στοιχεία για να κερδίσω τον αγώνα. Νιώθω πολύ καλά και έχω πολλή όρεξη να αγωνιστώ αύριο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα