Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν φανταστικός και πήρε την πρόκριση στους “8” του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-2 σετ (4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4) του Τέιλορ Φριτζ. Ένας συναρπαστικός αγώνας 3 ωρών και 23 λεπτών που ενώ ο 23χρονος ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έκανε την ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν φανταστικός και πήρε την πρόκριση στους “8” του Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-2 σετ (4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4) του Τέιλορ Φριτζ.

Ένας συναρπαστικός αγώνας 3 ωρών και 23 λεπτών που ενώ ο 23χρονος ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έκανε την ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Είναι τρίτη φορά που ο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης θα βρεθεί στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ. Οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο πλαίσιο του ATP Tour, με τον Έλληνα να προηγείται με 2-1 νίκες. Και οι τρεις συναντήσεις τους ήταν σε χωμάτινη επιφάνεια, δύο φορές στη Ρώμη και μία πέρυσι στον ημιτελικό της Βαρκελώνης, όπου ο Στέφανος επικράτησε 6-3, 6-3.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ