To είδαμε κι αυτό στο NFL. Στον αγώνα ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Τζετς και των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Τι συνέβη λοιπόν; Ο Αντόνιο Μπράουν σαν να τα «πήρε» λίγο! Ο 33χρονος receiver των φιλοξενούμενων έβγαλε και πέταξε τη φανέλα του στο χορτάρι. Κατόπιν, αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. Δεν σταμάτησε όμως […]

To είδαμε κι αυτό στο NFL. Στον αγώνα ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Τζετς και των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Τι συνέβη λοιπόν; Ο Αντόνιο Μπράουν σαν να τα «πήρε» λίγο!

Ο 33χρονος receiver των φιλοξενούμενων έβγαλε και πέταξε τη φανέλα του στο χορτάρι. Κατόπιν, αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στο δρόμο προς τα αποδυτήρια πέταξε τα γάντια και το φανελάκι που φορούσε μέσα από την εμφάνιση των Μπακανίερς στο κοινό. Αν μη τι άλλο οι φίλαθλοι του NFL, δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια περιστατικά και άρχισαν να τον αποχαιρετούν.

Ο εκνευρισμός του Μπράουν και όλη του η συμπεριφορά δεν πέρασε έτσι από την ομάδα του. Στιγμές αργότερα, οι Μπακανίερς ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη. Οι Μπακανίερς κατάφεραν να επικρατήσουν των Νιου Γιορκ Τζετς με 28-24. 

It seems as though the Glazers have another issue on their hands. One of their star receivers, Antonio Brown, takes off his uniform mid-game and leaves the field. Unbelievable scenes. The Bucs have announced he has been released from the team. #MUFC #NFL pic.twitter.com/So7RUt7iLx

— Brad Cox (@BradJCox_) January 2, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για NFL

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик