Τι σου είναι οι γυναίκες! Ο Τόμας Μπρέιντι είναι ξεκάθαρος, αλλά ο “κέρβερος” Ζιζέλ του βάζει πάγο στις φαντασιώσεις του. Μα να παίζεις μέχρι τα 50. Τόμας υπάρχουν πολλά πράγματα στην ζωή μας. Ρωτήθηκε ο πασίγνωστος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου για το τέλος της καριέρας του. Η απάντηση του ήταν σκέτη ομορφιά: «Μπορώ να παίξω […]

Τι σου είναι οι γυναίκες! Ο Τόμας Μπρέιντι είναι ξεκάθαρος, αλλά ο “κέρβερος” Ζιζέλ του βάζει πάγο στις φαντασιώσεις του. Μα να παίζεις μέχρι τα 50. Τόμας υπάρχουν πολλά πράγματα στην ζωή μας.

Ρωτήθηκε ο πασίγνωστος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου για το τέλος της καριέρας του.

Η απάντηση του ήταν σκέτη ομορφιά: «Μπορώ να παίξω μέχρι τα 50…. Δεν το βρίσκω τόσο δύσκολο και μετά να πάω για σύνταξη στην Φλόριντα».

Όταν ρωτήθηκε αργότερα αν θα τον άφηνε η βραζιλιάνα σύντροφος του, η απάντηση έμοιαζε λίγο διαφορετική: «Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη ερώτηση. Αυτή η απάντηση είναι φυσικά “όχι”».

Βεβαίως, η απάντηση του ειπώθηκε με χιουμοριστικό τρόπο και ακολουθήθηκε από το: «Πλάκα κάνω. Λυπάμαι μωρό μου, σ ‘αγαπώ. Θα με άφηνες. Θα με άφηνες να κάνω οτιδήποτε όσο είμαι ευτυχισμένος».

Παρόλα αυτά, η σύντροφος του έχει εκφράσει και στο παρελθόν την ανησυχία της για το μέχρι πότε σκοπεύει ο Μπρέιντι να συνεχίσει την καριέρα του.

Πέρασε τις πρώτες του 20 σεζόν με τους New England Patriots , όπου ήταν κεντρικός  στη δυναστεία από το 2001 έως το 2019. Ο Brady θεωρείται ευρέως ως ο μεγαλύτερος κεντρικός μπακ όλων των εποχών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για NFL

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ